Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taipalsaaren Kisa Mussalon Masit
Normal Tactiek Perustaktiikka
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Viitamäki met een sublieme pass. Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilola maakt een afschuwelijke overtreding. Ilola krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Jormanainen kopt de bal weg. Klungelig pakt Ylivuori de bal. Väliaho rent richting de bal. Kirkkomäki onderschept slim de pass. Kirkkomäki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pitkäniemi geeft de bal voor. Kirkkomäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kallinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkkomäki onderschept slim de pass. Kirkkomäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ylivuori is nu in balbezit. Kirkkomäki is nu in balbezit. Kamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkkomäki onderschept slim de pass. Kirkkomäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jormanainen trapt de bal weg van het doel. Virolainen kopt de bal weg. Ilola heeft problemen om de bal te vangen. Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkkomäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ylivuori rent richting de bal. Ylivuori draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kamara de bal onder controle te krijgen. Kirkkomäki is nu in balbezit. Kirkkomäki schiet op doel. Petäistö bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 43%, Mussalon Masit 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taipalsaaren Kisa - Mussalon Masit 0:0

47e minuut.
Hevonpää verovert de bal door een tackle van achteren. Hevonpää schiet op doel. Pitkäniemi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tapaninen zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hevonpää is nu in balbezit. Hevonpää schiet op doel. Reuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Mussalon Masit 0:1

55e minuut.
Daar is Tarkkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapaninen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapaninen geeft een lange en hoge pass. Kamara rent richting de bal. Kamara schiet op doel. Reuna bokst de bal weg. Reuna met een sublieme pass. Ylivuori kopt de bal weg. Viitamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitamäki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ylivuori verovert de bal door een tackle van achteren. Ylivuori passt de bal met de wreef. Ilola is nu in balbezit. Kirkkomäki onderschept slim de pass. Kirkkomäki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nevanpää geeft de bal voor. Viitamäki rent richting de bal. Kamara onderschept slim de pass. Ylivuori rent richting de bal. Ylivuori draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taipalsaaren Kisa - Mussalon Masit 1:1

87e minuut.
Salonkangas speelt de bal door. Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilola is nu in balbezit. Kirkkomäki onderschept slim de pass. Kirkkomäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Petäistö trapt de bal weg. Viitamäki kopt de bal weg. Ylivuori is nu in balbezit. Ylivuori schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 48%, Mussalon Masit 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taipalsaaren Kisa - Mussalon Masit 1:1