Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät Kettujengi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Syvävirta geeft een hoge lob. Inworp. Paatelainen met de inworp. Kuqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuqi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Syvävirta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rantasaari is nu in balbezit. Rantasaari haalt uit met een fantastische trap. Raitaneva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Kettujengi 1:0

19e minuut.
Latvanen passt de bal in één keer door. Valtakoski is nu in balbezit. Klemetti probeert naar een medespeler te passen. Pohjala heeft problemen om de bal te vangen. Pohjala haalt uit met een fantastische trap. Komi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Kettujengi 1:1

32e minuut.
Latvanen is nu in balbezit. Latvanen haalt uit met een fantastische trap. Lehmus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pohjala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjala draait met de bal, schiet en ... Komi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ruuttu rent richting de bal. Ruuttu probeert naar een medespeler te passen. Kolkka speelt de bal door. Pohjala is nu in balbezit. Pohjala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Kettujengi 1:2

42e minuut.
Suomenheimo kopt de bal weg. Klungelig pakt Kopteff de bal. Murtoniemi rent richting de bal. Pohjala onderschept slim de pass. Pohjala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Kettujengi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vaihtopenkinlämmittäjät 62%, Kettujengi 38%.
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Kettujengi 1:3

87e minuut.
Pohjala is nu in balbezit. Murtoniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Murtoniemi speelt de bal door. Rantasaari is nu in balbezit. Rantasaari draait met de bal, schiet en ... Raitaneva bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc vaihtopenkinlämmittäjät 45%, Kettujengi 55%.
Fc vaihtopenkinlämmittäjät - Kettujengi 1:3