Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taipalsaaren Kisa Pallo-sepot
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.7 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Virolainen met een sublieme pass. Välikorpi rent richting de bal. Välikorpi passt de bal zonder na te denken. Kirkkomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkkomäki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Viitsalo onderschept slim de pass. Viitsalo met een sublieme pass. Vihervaara is nu in balbezit. Vihervaara speelt de bal door. Reuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:1

6e minuut.
Heath onderschept slim de pass. Heath passt de bal zonder na te denken. Koppinen rent richting de bal. Koppinen schiet op doel. Reuna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:2

8e minuut.
Koppinen rent richting de bal. Koppinen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pitkäniemi de bal onder controle te krijgen. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath passt de bal met de wreef. Koppinen rent richting de bal. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:3

15e minuut.
Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo geeft een hoge lob. Rantapalo probeert de bal met de borst te controleren. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Heath rent richting de bal. Heath geeft een lange en hoge pass. Pitkäniemi heeft problemen om de bal te vangen. Koppinen rent richting de bal. Koppinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:4

20e minuut.
Heath heeft problemen om de bal te vangen. Heath geeft een hoge lob. Koppinen rent richting de bal. Koppinen haalt uit met een fantastische trap. Reuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:5

22e minuut.
Vainiotalo kopt de bal weg. Heath is nu in balbezit. Heath geeft een lange en hoge pass. Koppinen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:6

27e minuut.
Peipponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylivuori passt de bal zonder na te denken. Kirkkomäki is nu in balbezit. Kirkkomäki schiet op doel. Viherlaiho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Vainiotalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiotalo speelt de bal door. Heath met een sublieme pass. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen haalt uit met een fantastische trap. Reuna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:7

33e minuut.
Eeriksson geeft de bal voor. Daar is Virolainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppinen onderschept slim de pass. Vihervaara is nu in balbezit. Vihervaara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pitkäniemi trapt de bal weg van het doel. Viitsalo rent richting de bal. Met opzet legt Ylivuori zijn tegenspeler op de grond. Ylivuori krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Eeriksson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salonkangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ylivuori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ylivuori geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Reuna trapt de bal weg van het doel. Ruusumäki kopt de bal weg. Vihervaara probeert naar een medespeler te passen. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reuna probeert naar een medespeler te passen. Vainiotalo kopt de bal weg. Heath rent richting de bal. Heath geeft de bal voor. Pitkäniemi heeft problemen om de bal te vangen. Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 64%, Pallo-sepot 36%.
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:7

48e minuut.
Tuohinto is nu in balbezit. Tuohinto probeert naar een medespeler te passen. Viitamäki is nu in balbezit. Heath onderschept slim de pass. Heath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:8

51e minuut.
Peipponen passt de bal zonder na te denken. Vihervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihervaara geeft een lange en hoge pass. Heath is nu in balbezit. Heath draait met de bal, schiet en ... Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pitkäniemi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:9

53e minuut.
Virolainen geeft de bal voor. Daar is Koppinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koppinen passt de bal in één keer door. Heath rent richting de bal. Heath draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Reuna trapt de bal weg. Viitsalo kopt de bal weg. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vihervaara is nu in balbezit. Heath is nu in balbezit. Vihervaara met een sublieme pass. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Reuna trapt de bal weg van het doel. Vainiotalo kopt de bal weg. Heath is nu in balbezit. Heath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:10

60e minuut.
Daar is Tuohinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuohinto passt de bal in één keer door. Vihervaara probeert naar een medespeler te passen. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:11

67e minuut.
Vihervaara verovert de bal door een tackle van achteren. Vihervaara met een sublieme pass. Heath rent richting de bal. Heath draait met de bal, schiet en ... Rantapalo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:12

72e minuut.
Vihervaara probeert naar een medespeler te passen. Heath rent richting de bal. Heath met een sublieme pass. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:13

75e minuut.
Klungelig pakt Rantapalo de bal. Vihervaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihervaara passt de bal met de wreef. Daar is Heath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Viitsalo met een sublieme pass. Välikorpi is nu in balbezit. Ruusulehto onderschept slim de pass. Ruusulehto geeft een lange en hoge pass. Salonkangas kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Vainiotalo onderschept slim de pass. Vainiotalo passt de bal met de wreef. Rantapalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath verovert de bal door een tackle van achteren. Heath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:14

88e minuut.
Viherlaiho trapt de bal weg. Vihervaara kopt de bal weg. Rantapalo is nu in balbezit. Heath verovert de bal door een tackle van achteren. Heath draait met de bal, schiet en ... Reuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Vihervaara kopt de bal weg. Pitkäniemi kan de bal niet met de borst controleren. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 70%, Pallo-sepot 30%.
Taipalsaaren Kisa - Pallo-sepot 0:15