Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot Taipalsaaren Kisa
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 16.6
excellent Schieten unsatisfactory
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Peipponen is nu in balbezit. Ylivuori onderschept slim de pass. Viitsalo begaat een overtreding. Viitsalo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Heinikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylivuori rent richting de bal. Heinikainen onderschept slim de pass. Heinikainen geeft de bal voor. Detond kopt de bal weg. Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Detond is nu in balbezit. Vainiotalo probeert naar een medespeler te passen. Isokorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond is nu in balbezit. Detond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 1:0

17e minuut.
Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond passt de bal zonder na te denken. Pitkäniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Isokorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isokorpi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 2:0

20e minuut.
Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo speelt de bal door. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 3:0

21e minuut.
Myllylahti met een snelle inworp. Vihervaara heeft problemen om de bal te vangen. Vihervaara geeft een lange en hoge pass. Detond maakt een snoekduik en kopt de bal. Reuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 4:0

24e minuut.
Detond passt de bal zonder na te denken. Vainiotalo heeft problemen om de bal te vangen. Vainiotalo met een sublieme pass. Detond is nu in balbezit. Detond draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi speelt de bal door. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 5:0

31e minuut.
Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto met een sublieme pass. Detond met een sublieme pass. Isokorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isokorpi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vainiotalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiotalo speelt de bal door. Detond is nu in balbezit. Isokorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isokorpi draait met de bal, schiet en ... Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Detond rent richting de bal. Detond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 6:0

35e minuut.
Vainiotalo passt de bal in één keer door. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi passt de bal in één keer door. Detond is nu in balbezit. Detond schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Pitkäniemi de bal. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 7:0

39e minuut.
Rantapalo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vihervaara met een snelle inworp. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ruusumäki probeert naar een medespeler te passen. Vainiotalo met een sublieme pass. Pitkäniemi rent richting de bal. Detond onderschept slim de pass. Detond schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 8:0

44e minuut.
Myllylahti geeft een lange en hoge pass. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi geeft een hoge lob. Detond heeft problemen om de bal te vangen. Detond haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 38%, Taipalsaaren Kisa 62%.
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 9:0

49e minuut.
Vihervaara passt de bal zonder na te denken. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi passt de bal in één keer door. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tarkkala geeft een hoge lob. Peipponen kopt de bal weg. Heinikainen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ylivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylivuori draait met de bal, schiet en ... Viherlaiho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto geeft een hoge lob. Detond speelt de bal door. Vainiotalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiotalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kirkkomäki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Virolainen de bal onder controle te krijgen. Detond rent richting de bal. Detond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Isokorpi geeft een hoge lob. Tarkkala kopt de bal weg. Vihervaara rent richting de bal. Isokorpi heeft problemen om de bal te vangen. Isokorpi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Detond rent richting de bal. Detond haalt uit met een fantastische trap. Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo schiet op doel. Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Vainiotalo is nu in balbezit. Vainiotalo probeert naar een medespeler te passen. Detond rent richting de bal. Isokorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isokorpi haalt uit met een fantastische trap. Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Detond is nu in balbezit. Detond schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Virolainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond geeft de bal voor. Isokorpi rent richting de bal. Isokorpi haalt uit met een fantastische trap. Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 10:0

76e minuut.
Ylivuori passt de bal met de wreef. Detond rent richting de bal. Detond passt de bal in één keer door. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pitkäniemi trapt de bal weg van het doel. Heinikainen kopt de bal weg. Rantapalo rent richting de bal. Isokorpi onderschept slim de pass. Isokorpi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 11:0

81e minuut.
Reuna speelt de bal door. Viitsalo rent richting de bal. Viitsalo met een sublieme pass. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo passt de bal in één keer door. Detond is nu in balbezit. Detond haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Klungelig pakt Rantapalo de bal. Isokorpi is nu in balbezit. Isokorpi geeft een hoge lob. Detond bereikt de bal nog maar net als eerste. Detond draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Isokorpi passt de bal in één keer door. Tuohinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuohinto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Isokorpi de bal. Isokorpi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 26%, Taipalsaaren Kisa 74%.
Pallo-sepot - Taipalsaaren Kisa 12:0