Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mussalon Masit Kettujengi
Perustaktiikka Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Suomenheimo verovert de bal door een tackle van achteren. Rapola begaat een overtreding. Suomenheimo raakt geblesseerd tijdens het duel. Veikkola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pohjala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pohjala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latvanen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klemetti met de inworp. Latvanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Latvanen geeft een lange en hoge pass. Daar is Vierikko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kallinen geeft een hoge lob. Kotiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiniemi speelt de bal door. Hevonpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevonpää schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raitaneva met een harde bal richting middenveld. Veikkola kopt de bal weg. Kamara rent richting de bal. Kamara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Syvävirta passt de bal zonder na te denken. Väliaho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Raatikainen. Raatikainen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Suomenheimo rent richting de bal. Kallinen verovert de bal door een tackle van achteren. Kallinen geeft een lange en hoge pass. Daar is Hevonpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hevonpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussalon Masit - Kettujengi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussalon Masit 51%, Kettujengi 49%.
Mussalon Masit - Kettujengi 1:0

57e minuut.
Ilola is nu in balbezit. Ilola geeft een hoge lob. Daar is Latvanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohjala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjala haalt uit met een fantastische trap. Petäistö probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Tapaninen speelt de bal door. Väliaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Väliaho probeert naar een medespeler te passen. Hevonpää rent richting de bal. Hevonpää draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kamara rent richting de bal. Kamara passt de bal met de wreef. Daar is Kolkka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hevonpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevonpää draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussalon Masit 47%, Kettujengi 53%.
Mussalon Masit - Kettujengi 1:0