Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TPV Tampere Taipalsaaren Kisa
pullopallo Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.3 gemiddelde waardering 17.5
uitstekend Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Tyyskänen is nu in balbezit. Tyyskänen speelt de bal door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pitkäniemi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Taipalsaaren Kisa 1:0

7e minuut.
Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pitkäniemi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rojo zal de hoekschop nemen. Porwaniecki springt en kopt de bal. Reuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pitkäniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Taipalsaaren Kisa 2:0

9e minuut.
Kananen is nu in balbezit. Kananen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Porwaniecki de bal. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička haalt uit met een fantastische trap. Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

12e minuut.
Kananen passt de bal zonder na te denken. Korkeaniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeaniemi speelt de bal door. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Reuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Rojo geeft een hoge lob. Ruusumäki kopt de bal weg. Tyyskänen is nu in balbezit. Tyyskänen geeft de bal voor. Porwaniecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Välikorpi geeft een lange en hoge pass. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Vidlička kopt de bal weg. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Virolainen heeft problemen om de bal te vangen. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Vidlička rent richting de bal. Vidlička speelt de bal door. Rantapalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Reuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tarkkala met een sublieme pass. Kananen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kananen speelt de bal door. Vidlička bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Taipalsaaren Kisa 3:0

34e minuut.
Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Rantapalo rent richting de bal. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Taipalsaaren Kisa 4:0

40e minuut.
Vidlička is nu in balbezit. Viitamäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidlička is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruusulaakso met een snel genomen vrije trap. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vidlička passt de bal met de wreef. Rantapalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapalo geeft een lange en hoge pass. Vidlička heeft problemen om de bal te vangen. Vidlička haalt uit met een fantastische trap. Reuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 27%, Taipalsaaren Kisa 73%.
TPV Tampere - Taipalsaaren Kisa 4:0

50e minuut.
Ćmich passt de bal met de wreef. Tyyskänen met een sublieme pass. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička draait met de bal, schiet en ... Reuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Taipalsaaren Kisa 5:0

61e minuut.
Viitamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička passt de bal in één keer door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rantapalo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kananen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kananen speelt de bal door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Korkeaniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Viitamäki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korkeaniemi. Korkeaniemi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pitkäniemi geeft een lange en hoge pass. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička met een sublieme pass. Rojo is nu in balbezit. Rojo geeft een hoge lob. Reuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki schiet op doel. Reuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TPV Tampere - Taipalsaaren Kisa 6:0

85e minuut.
Virolainen passt de bal met de wreef. Kananen rent richting de bal. Virolainen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kananen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kananen kan niet meer verder spelen. Niemivaara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TPV Tampere 18%, Taipalsaaren Kisa 82%.
TPV Tampere - Taipalsaaren Kisa 6:0