Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taipalsaaren Kisa TPV Tampere
Normal Tactiek pullopallo
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 34
poor Schieten excellent
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Välikorpi met de inworp. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki schiet op doel. Reuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Viitamäki rent richting de bal. Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička passt de bal in één keer door. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:1

14e minuut.
Vidlička onderschept slim de pass. Vidlička passt de bal in één keer door. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki schiet op doel. Reuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Kirkkomäki de bal. Ćmich verovert de bal door een tackle van achteren. Ćmich passt de bal met de wreef. Daar is Porwaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap. Reuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ylivuori probeert naar een medespeler te passen. Rojo rent richting de bal. Salonkangas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Salonkangas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Ruusulaakso rent richting de bal. Ruusulaakso geeft een hoge lob. Ruusumäki is nu in balbezit. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:3

26e minuut.
Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki geeft een hoge lob. Vidlička probeert de bal met de borst te controleren. Vidlička schiet op doel. Rantapalo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:4

28e minuut.
Tarkkala geeft de bal voor. Ruusulaakso kopt de bal weg. Vidlička probeert naar een medespeler te passen. Porwaniecki is nu in balbezit. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tyyskänen passt de bal met de wreef. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapalo rent richting de bal. Porwaniecki onderschept slim de pass. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ruusulaakso rent richting de bal. Ruusulaakso geeft een lange en hoge pass. Porwaniecki kopt de bal weg. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:5

39e minuut.
Porwaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Virolainen is nu in balbezit. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:6

41e minuut.
Viitamäki speelt de bal door. Virolainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 64%, TPV Tampere 36%.
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:6

65e minuut.
Ruusumäki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Herrala de bal. Herrala geeft de bal voor. Rojo kopt de bal weg. Porwaniecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:7

71e minuut.
Herrala probeert naar een medespeler te passen. Tyyskänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyyskänen passt de bal met de wreef. Daar is Porwaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porwaniecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rantapalo geeft de bal voor. Inworp. Tyyskänen met de inworp. Viitamäki met een sublieme pass. Tyyskänen geeft een lange en hoge pass. Reuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Porwaniecki controleert de bal met de borst. Virolainen is nu in balbezit. Porwaniecki onderschept slim de pass. Vidlička is nu in balbezit. Vidlička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tarkkala rent richting de bal. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo met een sublieme pass. Porwaniecki rent richting de bal. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:8

82e minuut.
Vidlička speelt de bal door. Rojo rent richting de bal. Rojo passt de bal in één keer door. Porwaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Porwaniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Herrala probeert naar een medespeler te passen. Vidlička rent richting de bal. Ruusumäki rent richting de bal. Vidlička verovert de bal door een tackle van achteren. Vidlička geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipalsaaren Kisa 63%, TPV Tampere 37%.
Taipalsaaren Kisa - TPV Tampere 0:8