Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pallo-sepot Sellout SC
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 16.8
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Merenheimo probeert naar een medespeler te passen. Viitala rent richting de bal. Viitala passt de bal in één keer door. Pasinen rent richting de bal. Pasinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Tuohinto geeft de bal voor. Heath is nu in balbezit. Ala-Heikkilä is nu in balbezit. Heath verovert de bal door een tackle van achteren. Heath geeft een lange en hoge pass. Talaskivi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Vaattovaara geeft een lange en hoge pass. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen geeft een lange en hoge pass. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste. Heath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Sellout SC 1:0

17e minuut.
Vaattovaara probeert naar een medespeler te passen. Tuohinto rent richting de bal. Tuohinto passt de bal met de wreef. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Heinikainen geeft de bal voor. Inworp. Viitala met de inworp. Rantalaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantalaine geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vainiotalo speelt de bal door. Vaattovaara is nu in balbezit. Vaattovaara passt de bal in één keer door. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen draait met de bal, schiet en ... Talaskivi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Jukkola controleert de bal met de borst. Heath is nu in balbezit. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen draait met de bal, schiet en ... Talaskivi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Sellout SC 2:0

44e minuut.
Rautavuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo geeft een lange en hoge pass. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Sellout SC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 33%, Sellout SC 67%.
Pallo-sepot - Sellout SC 3:0

55e minuut.
Heath passt de bal zonder na te denken. Vainiotalo rent richting de bal. Vainiotalo geeft een hoge lob. Koppinen rent richting de bal. Koppinen draait met de bal, schiet en ... Talaskivi bokst de bal weg.

58e minuut.
Vaattovaara met een sublieme pass. Tuohinto is nu in balbezit. Tuohinto passt de bal met de wreef. Heath is nu in balbezit. Heath draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Koppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Sellout SC 4:0

68e minuut.
Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rautavuo de bal. Vaattovaara onderschept slim de pass. Vaattovaara geeft een hoge lob. Talaskivi bokst de bal weg. Heath rent richting de bal. Heath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Sellout SC 5:0

73e minuut.
Daar is Myllylahti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantalaine bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myllylahti. Myllylahti krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rantalaine verovert de bal door een tackle van achteren. Rantalaine geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vainiotalo met een snelle inworp. Myllylahti geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Virrankivi met een sublieme pass. Myllylahti is nu in balbezit. Myllylahti geeft de bal voor. Koppinen is nu in balbezit. Koppinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 43%, Sellout SC 57%.
Pallo-sepot - Sellout SC 5:0