Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLEEVI FC PONTO
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


23e minuut.
Uotila is nu in balbezit. Uotila speelt de bal door. Klungelig pakt Puska de bal. Painilainen rent richting de bal. Painilainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pajuluoma niet meer kan verder spelen. Nykänen komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Uronen geeft de bal voor. Kahri rent richting de bal. Saarenpää is nu in balbezit. Kahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Harakka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Harakka kopt de bal weg. Daar is Painilainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Painilainen passt de bal in één keer door. Puska is nu in balbezit. Puska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Harakka geeft een hoge lob. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenpää is nu in balbezit. Puska is nu in balbezit. Puska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 39%, FC PONTO 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCLEEVI - FC PONTO 0:0

50e minuut.
Painilainen onderschept slim de pass. Puska rent richting de bal. Painilainen rent richting de bal. Painilainen passt de bal zonder na te denken. Harakka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puska is nu in balbezit. Puska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC PONTO 1:0

68e minuut.
Saarenpää kopt de bal weg. Painilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Piha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piha krijgt een gele kaart. Painilainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kahri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Piha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piha geeft een hoge lob. Savelainen heeft problemen om de bal te vangen. Okkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Okkola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Paasikoski verovert de bal door een tackle van achteren. Paasikoski met een sublieme pass. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska haalt uit met een fantastische trap. Nurmivaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Nurmivaara probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Painilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Painilainen passt de bal in één keer door. Harakka rent richting de bal. Harakka geeft een hoge lob. Puska krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 41%, FC PONTO 59%.
FCLEEVI - FC PONTO 1:0