Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beetlehemin Seimiveikot Itä-Uusimaa Angels
victory Tactiek Q17
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
25.5 gemiddelde waardering 38.9
slecht Schieten goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş geeft een lange en hoge pass. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel. Slavović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 0:1

10e minuut.
Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw geeft een lange en hoge pass. Santanilla is nu in balbezit. Daar is Santanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santanilla schiet op doel. Slavović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pukari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efeoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Folgado trapt de bal weg van het doel. Belmar kopt de bal weg. Daar is Pukari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lassila verovert de bal door een tackle van achteren. Belmar verovert de bal door een tackle van achteren. Rams tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rams krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla passt de bal zonder na te denken. Szaj rent richting de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ... Slavović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 0:2

18e minuut.
Lassila bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmar verovert de bal door een tackle van achteren. Belmar passt de bal in één keer door. Santanilla rent richting de bal. Santanilla draait met de bal, schiet en ... Slavović bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Boldiş met de inworp. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu probeert naar een medespeler te passen. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Slavović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 0:3

32e minuut.
Busa geeft een hoge lob. Inworp. Zanin met een snelle inworp. Viljaniemi rent richting de bal. Viljaniemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beetlehemin Seimiveikot 59%, Itä-Uusimaa Angels 41%.
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 0:3

52e minuut.
Folgado onderschept slim de pass. Folgado geeft de bal voor. Belmar geeft een lange en hoge pass. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Furiš onderschept slim de pass. Furiš geeft de bal voor. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ... Ljuta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 1:3

56e minuut.
Efeoğlu passt de bal in één keer door. Furiš probeert de bal met de borst te controleren. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Slavović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Välikangas geeft een hoge lob. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik geeft een hoge lob. Szaj is nu in balbezit. Szaj haalt uit met een fantastische trap. Slavović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Santanilla de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 1:4

68e minuut.
Zanin geeft een hoge lob. Efeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rams zijn tegenspeler op de grond. Rams krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Efeoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Belmar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu speelt de bal door. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pukari met een sublieme pass. Efeoğlu rent richting de bal. Efeoğlu speelt de bal door. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gonstaw passt de bal met de wreef. Efeoğlu speelt de bal door. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla schiet op doel. Slavović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 1:5

76e minuut.
Daar is Boldiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanin rent richting de bal. Zanin geeft een lange en hoge pass. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla schiet op doel. Slavović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel. Slavović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 1:6

80e minuut.
Furiš onderschept slim de pass. Furiš speelt de bal door. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel. Slavović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 1:7

80e minuut.
Klungelig pakt Hannula de bal. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hannula krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mielniczek onderschept slim de pass. Mielniczek met een sublieme pass. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schiet op doel. Slavović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 1:8

84e minuut.
Efeoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Efeoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Pukari de bal. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Belmar heeft problemen om de bal te vangen. Belmar met een sublieme pass. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beetlehemin Seimiveikot 65%, Itä-Uusimaa Angels 35%.
Beetlehemin Seimiveikot - Itä-Uusimaa Angels 1:9