Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hakkapeliitta Tampereen Jazz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Nikitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikitin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kiiskinen de bal. Halmekangas is nu in balbezit. Halmekangas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tossavainen speelt de bal door. Pykälistö bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykälistö geeft een hoge lob. Sairio is nu in balbezit. Sairio passt de bal in één keer door. Tuomisaari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Pykälistö met een sublieme pass. Vanhakartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhakartano speelt de bal door. Rimpiläinen is nu in balbezit. Rimpiläinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hakkapeliitta - Tampereen Jazz 1:0

28e minuut.
Metsärinne is nu in balbezit. Vanhakartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Metsärinne zijn tegenspeler op de grond. Metsärinne krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pykälistö passt de bal zonder na te denken. Rimpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metsärinne. Metsärinne krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hakkapeliitta 48%, Tampereen Jazz 52%.
FC Hakkapeliitta - Tampereen Jazz 1:0

74e minuut.
Vanhakartano passt de bal met de wreef. Saariranta rent richting de bal. Saariranta geeft een hoge lob. Rimpiläinen rent richting de bal. Rimpiläinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rimpiläinen is nu in balbezit. Ikäläinen onderschept slim de pass. Tossavainen is nu in balbezit. Rimpiläinen rent richting de bal. Rimpiläinen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hakkapeliitta - Tampereen Jazz 2:0

90e minuut.
Pieniniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniniemi geeft de bal voor. Vanhakartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimpiläinen is nu in balbezit. Rimpiläinen schiet op doel. Tuomisaari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hakkapeliitta 50%, Tampereen Jazz 50%.
FC Hakkapeliitta - Tampereen Jazz 2:0