Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itä-Uusimaa Angels Kainuun Hevoset
Q17 Tactiek Keskeltä
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 27.6
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Gottardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahomaa. Ahomaa krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Belmar passt de bal in één keer door. Ahomaa rent richting de bal. Gottardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gottardi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Mielniczek speelt de bal door. Klungelig pakt Efeoğlu de bal. Efeoğlu passt de bal met de wreef. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Kainuun Hevoset 1:0

24e minuut.
Mielniczek met een sublieme pass. Santanilla rent richting de bal. Santanilla heeft problemen om de bal te vangen. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Myllykangas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Kainuun Hevoset 2:0

27e minuut.
Ahomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla draait met de bal, schiet en ... Myllykangas bokst de bal weg.

37e minuut.
Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu passt de bal met de wreef. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Belmar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Litmanen. Belmar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Belmar kan niet meer verder spelen. Pulga komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Boldiş geeft de bal voor. Karhumäki verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Efeoğlu neemt de hoekschop. Daar is Karhumäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Efeoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Gottardi is nu in balbezit. Gottardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 37%, Kainuun Hevoset 63%.
Itä-Uusimaa Angels - Kainuun Hevoset 2:0

49e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Karhumäki is nu in balbezit. Santanilla onderschept slim de pass. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Kainuun Hevoset 3:0

51e minuut.
Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gottardi de bal. Ahomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottardi onderschept slim de pass. Gottardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek rent richting de bal. Gottardi rent richting de bal. Mielniczek geeft een hoge lob. Myllykangas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Kainuun Hevoset 4:0

55e minuut.
Pulga met een sublieme pass. Karhumäki rent richting de bal. Santanilla onderschept slim de pass. Santanilla draait met de bal, schiet en ... Myllykangas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Kainuun Hevoset 5:0

57e minuut.
Marjamäki rent richting de bal. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marjamäki. Marjamäki krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Myllykangas probeert naar een medespeler te passen. Pulga kopt de bal weg. Karhumäki rent richting de bal. Santanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Santanilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gardynik passt de bal zonder na te denken. Ahomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahomaa passt de bal met de wreef. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Myllykangas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 25%, Kainuun Hevoset 75%.
Itä-Uusimaa Angels - Kainuun Hevoset 5:0