Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grafu FC Huisa
541 Tactiek Maito
67% Balbezit 33%
18% Spel op eigen helft 82%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Heimonen is nu in balbezit. Alanen is nu in balbezit. Heimonen onderschept slim de pass. Heimonen draait met de bal, schiet en ... Colledan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet heeft problemen om de bal te vangen. Godet geeft een hoge lob. Montalvan rent richting de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Colledan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Alanen de bal onder controle te krijgen. Colledan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet heeft problemen om de bal te vangen. Godet geeft de bal voor. Montalvan springt en kopt de bal. Colledan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - FC Huisa 1:0

16e minuut.
Godet rent richting de bal. Godet geeft een hoge lob. Montalvan rent richting de bal. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Heebo met een sublieme pass. Daar is Godet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godet speelt de bal door. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Tanner heeft problemen om de bal te vangen. Boiński geeft een hoge lob. Arvila kopt de bal weg. Godet rent richting de bal. Godet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Heimonen met een sublieme pass. Klungelig pakt Godet de bal. Godet geeft een lange en hoge pass. Boiński is nu in balbezit. Boiński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Godet speelt de bal door. Vehkaperä rent richting de bal. Boiński onderschept slim de pass. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Detmer met een sublieme pass. Daar is Godet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godet speelt de bal door. Klungelig pakt Heimonen de bal. Heimonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grafu 21%, FC Huisa 79%.
FC Grafu - FC Huisa 1:0

58e minuut.
Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec geeft de bal voor. Mäkikorpi kopt de bal weg. Montalvan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heimonen rent richting de bal. Heimonen haalt uit met een fantastische trap. Colledan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - FC Huisa 2:0

63e minuut.
Mäkikorpi kopt de bal weg. Heimonen geeft de bal voor. Vähälassi heeft problemen om de bal te vangen. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - FC Huisa 3:0

72e minuut.
Godet bereikt de bal nog maar net als eerste. Godet probeert naar een medespeler te passen. Heimonen rent richting de bal. Heimonen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Boiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Godet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godet geeft een lange en hoge pass. Montalvan rent richting de bal. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grafu - FC Huisa 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grafu 15%, FC Huisa 85%.
FC Grafu - FC Huisa 4:0