Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Architects FC Huisa
Suurpaalu Tactiek Maito
69% Balbezit 31%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 20.4
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Parnaíba rent richting de bal. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... Colledan bokst de bal weg. Colledan probeert naar een medespeler te passen. Znaczko is nu in balbezit. Met opzet legt Arvila zijn tegenspeler op de grond. Arvila krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een lange en hoge pass. Parnaíba rent richting de bal. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mândruleanu probeert naar een medespeler te passen. Alanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko onderschept slim de pass. Znaczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mäkikorpi met een snelle inworp. Vehkaperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teodorczyk krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Doeltrap. Šketerovas met een harde bal richting middenveld. Teodorczyk kopt de bal weg. Znaczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Znaczko haalt uit met een fantastische trap. Colledan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teodorczyk is nu in balbezit. Teodorczyk schiet op doel. Colledan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - FC Huisa 1:0

27e minuut.
Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorczyk is nu in balbezit. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Colledan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - FC Huisa 2:0

35e minuut.
Colledan met een harde bal richting middenveld. Mândruleanu kopt de bal weg. Znaczko rent richting de bal. Znaczko draait met de bal, schiet en ... Colledan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - FC Huisa 3:0

45e minuut.
Znaczko onderschept slim de pass. Znaczko passt de bal zonder na te denken. Alanen heeft problemen om de bal te vangen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 18%, FC Huisa 82%.
Architects - FC Huisa 3:0

52e minuut.
Inworp. Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodorczyk speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mândruleanu passt de bal zonder na te denken. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Colledan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Architects - FC Huisa 4:0

64e minuut.
Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba passt de bal zonder na te denken. Vähälassi speelt de bal door. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pitkälahti controleert de bal met de borst. Mândruleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitkälahti. Pitkälahti krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mândruleanu geeft een hoge lob. Vehkaperä heeft problemen om de bal te vangen. Pitkälahti is nu in balbezit. Parnaíba verovert de bal door een tackle van achteren. Parnaíba schiet op doel. Colledan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Parnaíba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Núñez Acosta komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Teodorczyk passt de bal met de wreef. Znaczko is nu in balbezit. Znaczko passt de bal met de wreef. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Architects 16%, FC Huisa 84%.
Architects - FC Huisa 4:0