Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ángel de la muerte Narri81
Stone Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 17.5
outstanding Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Tolkkinen is nu in balbezit. Tolkkinen met een sublieme pass. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 0:1

11e minuut.
Jokelainen speelt de bal door. Inworp. Tuhkala met een snelle inworp. Väyrynen is nu in balbezit. Väyrynen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 0:2

17e minuut.
Tuhkala kopt de bal weg. Paju probeert de bal met de borst te controleren. Soini onderschept slim de pass. Soini draait met de bal, schiet en ... Kirsilä maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 1:2

19e minuut.
Daar is Väyrynen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuhkala onderschept slim de pass. Tuhkala passt de bal zonder na te denken. Juurakko rent richting de bal. Juurakko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Huovila is nu in balbezit. Tolkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 1:3

27e minuut.
Vehkalammi rent richting de bal. Vehkalammi geeft de bal voor. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 1:4

30e minuut.
Paju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tolkkinen is nu in balbezit. Tolkkinen passt de bal met de wreef. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tuhkala geeft de bal voor. Virtalahti kopt de bal weg. Soini is nu in balbezit. Klungelig pakt Soini de bal. Soini draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Auvinen speelt de bal door. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko passt de bal zonder na te denken. Auvinen probeert naar een medespeler te passen. Tuhkala kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 81%, Narri81 19%.
Ángel de la muerte - Narri81 1:5

50e minuut.
Ylimäyry met een sublieme pass. Daar is Tolkkinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolkkinen passt de bal met de wreef. Juurakko heeft problemen om de bal te vangen. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Auvinen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Auvinen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Väyrynen met de inworp. Tolkkinen rent richting de bal. Tolkkinen schiet op doel. Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 1:6

56e minuut.
Kujanpää probeert naar een medespeler te passen. Tähti bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini haalt uit met een fantastische trap. Kirsilä bokst de bal weg.

67e minuut.
Myllytie onderschept slim de pass. Myllytie speelt de bal door. Jokelainen rent richting de bal. Serafimović onderschept slim de pass. Serafimović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 2:6

69e minuut.
Paju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tolkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolkkinen passt de bal zonder na te denken. Juurakko heeft problemen om de bal te vangen. Juurakko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 2:7

71e minuut.
Paju met de inworp. Myllytie rent richting de bal. Myllytie passt de bal met de wreef. Tolkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolkkinen haalt uit met een fantastische trap. Auvinen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Väyrynen speelt de bal door. Seppälä is nu in balbezit. Tolkkinen met een sublieme pass. Juurakko heeft problemen om de bal te vangen. Juurakko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ángel de la muerte - Narri81 2:8

75e minuut.
Kopteff speelt de bal door. Inworp. Paju met een snelle inworp. Juurakko rent richting de bal. Juurakko draait met de bal, schiet en ... Auvinen bokst de bal weg. Juurakko is nu in balbezit. Juurakko schiet op doel. Auvinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vehkalammi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paju met de inworp. Tolkkinen rent richting de bal. Tolkkinen passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myllytie met de inworp. Ylimäyry met een sublieme pass. Väyrynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Väyrynen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kellokoski geeft de bal voor. Tuhkala met een sublieme pass. Tolkkinen probeert de bal aan de voet te houden. Juurakko bereikt de bal nog maar net als eerste. Juurakko haalt uit met een fantastische trap. Auvinen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Tuhkala is nu in balbezit. Tuhkala passt de bal met de wreef. Paju bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini verovert de bal door een tackle van achteren. Soini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Tolkkinen rent richting de bal. Soini verovert de bal door een tackle van achteren. Huovila rent richting de bal. Soini onderschept slim de pass. Soini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ángel de la muerte 75%, Narri81 25%.
Ángel de la muerte - Narri81 2:8