Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sefka FC Grafu
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 40.6
weak Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Nevajuuri is nu in balbezit. Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet geeft een lange en hoge pass. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Godet speelt de bal door. Heimonen is nu in balbezit. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Boiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiński met een sublieme pass. Heimonen met een sublieme pass. Montalvan probeert de bal met de borst te controleren. Montalvan schiet op doel. Hägglund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Godet met een snelle inworp. Heimonen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Montalvan de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - FC Grafu 0:1

22e minuut.
Pohjanlahti probeert de bal aan de voet te houden. Heimonen rent richting de bal. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Hägglund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - FC Grafu 0:2

24e minuut.
Godet verovert de bal door een tackle van achteren. Godet probeert de bal met de borst te controleren. Godet passt de bal in één keer door. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - FC Grafu 0:3

31e minuut.
Salonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Keisala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salonperä raakt geblesseerd tijdens het duel. Boiński met een snel genomen vrije trap. Montalvan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Palolahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimonen verovert de bal door een tackle van achteren. Heimonen probeert naar een medespeler te passen. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Toivonen probeert de bal met de borst te controleren. Hägglund probeert naar een medespeler te passen. Godet kopt de bal weg. Montalvan rent richting de bal. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 73%, FC Grafu 27%.
sefka - FC Grafu 0:3

47e minuut.
Boiński is nu in balbezit. Boiński passt de bal zonder na te denken. Nummelin rent richting de bal. Montalvan verovert de bal door een tackle van achteren. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Boiński met een sublieme pass. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Toivonen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - FC Grafu 0:4

52e minuut.
Ruusuvuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevajuuri rent richting de bal. Met opzet legt Godet zijn tegenspeler op de grond. Godet krijgt een gele kaart. Nevajuuri raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Duarte speelt de bal door. Montalvan rent richting de bal. Pohjanlahti begaat een overtreding. Pohjanlahti krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hägglund met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godet met een snelle inworp. Detmer is nu in balbezit. Detmer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Heimonen speelt de bal door. Godet is nu in balbezit. Godet probeert naar een medespeler te passen. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - FC Grafu 0:5

78e minuut.
Toivonen rent richting de bal. Toivonen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte met een snelle inworp. Heimonen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Palolahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiński verovert de bal door een tackle van achteren. Boiński speelt de bal door. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - FC Grafu 0:6

81e minuut.
Keisala met een sublieme pass. Jylhä is nu in balbezit. Montalvan onderschept slim de pass. Montalvan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
sefka - FC Grafu 0:7

87e minuut.
Ruusuvuori probeert naar een medespeler te passen. Heimonen is nu in balbezit. Toivonen is nu in balbezit. Heimonen verovert de bal door een tackle van achteren. Heimonen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sefka 77%, FC Grafu 23%.
sefka - FC Grafu 0:7