Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuhon yököt FC Santanen
Normal Tactiek Taktiikka 1
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 40.5
slecht Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Hornborg trapt de bal weg van het doel. Özenir kopt de bal weg. Nuorala rent richting de bal. Sitek onderschept slim de pass. Sitek draait met de bal, schiet en ... Hornborg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Uuskartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki verovert de bal door een tackle van achteren. Ollinmäki met een sublieme pass. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuhon yököt - FC Santanen 0:1

13e minuut.
Nuorala probeert naar een medespeler te passen. Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihriälä onderschept slim de pass. Vihriälä passt de bal met de wreef. Pogorzelski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rondeau neemt de hoekschop. Pogorzelski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Uuskartano ... Strafschop! Pogorzelski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özenir legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuhon yököt - FC Santanen 0:2

15e minuut.
Marku onderschept slim de pass. Marku passt de bal in één keer door. Suojärvi is nu in balbezit. Suojärvi draait met de bal, schiet en ... Katsimichas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuhon yököt - FC Santanen 1:2

18e minuut.
Özenir kopt de bal weg. Sitek rent richting de bal. Rasilainen verovert de bal door een tackle van achteren. Özenir verovert de bal door een tackle van achteren. Özenir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hornborg trapt de bal weg. Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki passt de bal zonder na te denken. Sitek is nu in balbezit. Sitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuhon yököt - FC Santanen 1:3

34e minuut.
Özenir onderschept slim de pass. Özenir met een sublieme pass. Rondeau speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Hyväri met een snelle inworp. Daar is Uuskartano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özenir probeert naar een medespeler te passen. Sitek rent richting de bal. Sitek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hornborg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuhon yököt 84%, FC Santanen 16%.
Tuhon yököt - FC Santanen 1:3

57e minuut.
Rondeau rent richting de bal. Rondeau met een sublieme pass. Sitek is nu in balbezit. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rondeau geeft een hoge lob. Daar is Hokkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Hornborg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuhon yököt - FC Santanen 1:4

66e minuut.
Vihriälä speelt de bal door. Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelski passt de bal met de wreef. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuhon yököt - FC Santanen 1:5

71e minuut.
Hokkanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özenir rent richting de bal. Özenir met een sublieme pass. Rondeau rent richting de bal. Rondeau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Özenir heeft problemen om de bal te vangen. Vihriälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihriälä passt de bal met de wreef. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Hornborg trapt de bal weg. Vihriälä kopt de bal weg. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Nuorala heeft problemen om de bal te vangen. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek rent richting de bal. Özenir rent richting de bal. Özenir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Özenir haalt uit met een fantastische trap. Rasilainen probeert de bal aan de voet te houden. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Hornborg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuhon yököt - FC Santanen 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuhon yököt 83%, FC Santanen 17%.
Tuhon yököt - FC Santanen 1:6