Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walkiakosken Palloveikot FC Santanen
Normal Tactiek Taktiikka 1
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 41.6
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Vähäkainu passt de bal in één keer door. Vihmala rent richting de bal. Sitek maakt een afschuwelijke overtreding. Sitek krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bała passt de bal met de wreef. Özenir is nu in balbezit. Özenir probeert naar een medespeler te passen. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Özenir passt de bal zonder na te denken. Pogorzelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorzelski passt de bal in één keer door. Ollinmäki is nu in balbezit. Ollinmäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pyöli passt de bal met de wreef. Houbion rent richting de bal. Houbion geeft de bal voor. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir passt de bal in één keer door. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Kajanne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ollinmäki neemt de hoekschop. Mandelin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Ollinmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek is nu in balbezit. Özenir rent richting de bal. Özenir schiet op doel. Kananen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lind rent richting de bal. Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau speelt de bal door. Özenir rent richting de bal. Özenir draait met de bal, schiet en ... Mandelin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - FC Santanen 0:1

27e minuut.
Ollinmäki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özenir met een sublieme pass. Pyöli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Mandelin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pinomäki speelt de bal door. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir passt de bal met de wreef. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Mandelin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mandelin trapt de bal weg van het doel. Houbion kopt de bal weg. Rondeau is nu in balbezit. Rondeau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pogorzelski speelt de bal door. Ollinmäki is nu in balbezit. Ollinmäki passt de bal met de wreef. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Kananen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir passt de bal zonder na te denken. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walkiakosken Palloveikot 68%, FC Santanen 32%.
Walkiakosken Palloveikot - FC Santanen 0:1

58e minuut.
Pinomäki rent richting de bal. Özenir onderschept slim de pass. Özenir passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sitek de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Katsimichas trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Rondeau de bal. Rondeau met een sublieme pass. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sitek is nu in balbezit. Kananen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sitek raakt geblesseerd tijdens het duel. Özenir legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Mandelin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - FC Santanen 0:2

65e minuut.
Ollinmäki passt de bal zonder na te denken. Özenir heeft problemen om de bal te vangen. Özenir probeert naar een medespeler te passen. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel. Mandelin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - FC Santanen 0:3

68e minuut.
Pogorzelski geeft een lange en hoge pass. Özenir rent richting de bal. Kajanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir onderschept slim de pass. Özenir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pogorzelski is nu in balbezit. Özenir rent richting de bal. Özenir passt de bal zonder na te denken. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - FC Santanen 0:4

76e minuut.
Özenir rent richting de bal. Özenir met een sublieme pass. Pogorzelski is nu in balbezit. Pogorzelski geeft de bal voor. Sitek krijgt zijn hoofd ertegen. Mandelin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau geeft een lange en hoge pass. Pinomäki probeert de bal aan de voet te houden. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - FC Santanen 0:5

80e minuut.
Mandelin probeert naar een medespeler te passen. Rondeau kopt de bal weg. Özenir heeft problemen om de bal te vangen. Sitek is nu in balbezit. Sitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walkiakosken Palloveikot - FC Santanen 0:6

83e minuut.
Ollinmäki met een sublieme pass. Klungelig pakt Sitek de bal. Pinomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Özenir verovert de bal door een tackle van achteren. Özenir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walkiakosken Palloveikot 71%, FC Santanen 29%.
Walkiakosken Palloveikot - FC Santanen 0:6