Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystic Lizards FC Santanen
Normal Tactiek Taktiikka 1
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 40
average Schieten good
hopeless Passen good
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir probeert naar een medespeler te passen. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Santanen 0:1

15e minuut.
Özenir passt de bal zonder na te denken. Sitek is nu in balbezit. Sitek passt de bal in één keer door. Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Tiisala heeft problemen om de bal te vangen. Özenir rent richting de bal. Özenir passt de bal met de wreef. Daar is Sitek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Houbion met een sublieme pass. Pyöli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Simolin de bal. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Paija met een sublieme pass. Ollinmäki is nu in balbezit. Ollinmäki met een sublieme pass. Klungelig pakt Sitek de bal. Sitek schiet op doel. Paal! Pitkä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rondeau heeft problemen om de bal te vangen. Rondeau passt de bal in één keer door. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek draait met de bal, schiet en ... Perälahti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Santanen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystic Lizards 72%, FC Santanen 28%.
Mystic Lizards - FC Santanen 0:2

47e minuut.
Ollinmäki rent richting de bal. Väntti rent richting de bal. Özenir verovert de bal door een tackle van achteren. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Santanen 0:3

50e minuut.
Paija is nu in balbezit. Özenir verovert de bal door een tackle van achteren. Özenir probeert naar een medespeler te passen. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Santanen 0:4

54e minuut.
Korpelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau geeft een lange en hoge pass. Sitek krijgt zijn hoofd ertegen. Pitkä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Santanen 0:5

54e minuut.
Ollinmäki heeft problemen om de bal te vangen. Ollinmäki passt de bal in één keer door. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel. Pitkä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Santanen 0:6

59e minuut.
Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir rent richting de bal. Özenir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ollinmäki met een snelle inworp. Väntti controleert de bal met de borst. Özenir is nu in balbezit. Özenir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Pastoor speelt de bal door. Sitek is nu in balbezit. Paija is nu in balbezit. Sitek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Sokuri verovert de bal door een tackle van achteren. Sokuri geeft de bal voor. Pastoor kopt de bal weg. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir rent richting de bal. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek draait met de bal, schiet en ... Pitkä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Santanen 0:7

73e minuut.
Rantaheimo speelt de bal door. Ulmala heeft problemen om de bal te vangen. Özenir met een sublieme pass. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pitkä met een harde bal richting middenveld. Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir passt de bal in één keer door. Rantaheimo met een sublieme pass. Ollinmäki probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Özenir kopt de bal weg. Simolin heeft problemen om de bal te vangen. Sitek rent richting de bal. Sitek draait met de bal, schiet en ... Pitkä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Santanen 0:8

86e minuut.
Perälahti kopt de bal weg. Daar is Ollinmäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ollinmäki speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ollinmäki probeert naar een medespeler te passen. Sitek is nu in balbezit. Özenir rent richting de bal. Özenir draait met de bal, schiet en ... Simolin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Santanen 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystic Lizards 79%, FC Santanen 21%.
Mystic Lizards - FC Santanen 0:9