Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
maciek i piotr FC Santanen
Normal Tactiek Taktiikka 1P
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 41.9
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau passt de bal met de wreef. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap. Paloniemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - FC Santanen 0:1

4e minuut.
Pirttiaho is nu in balbezit. Rondeau verovert de bal door een tackle van achteren. Rondeau passt de bal zonder na te denken. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - FC Santanen 0:2

6e minuut.
Pyöli met een sublieme pass. Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki geeft een lange en hoge pass. Özenir is nu in balbezit. Özenir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Nikolainen is nu in balbezit. Nikolainen geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rondeau zal de hoekschop nemen. Sitek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sitek kan de bal niet met de borst controleren. Kurri is nu in balbezit. Sitek maakt een afschuwelijke overtreding. Sitek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pyöli passt de bal in één keer door. Rondeau is nu in balbezit. Rondeau passt de bal in één keer door. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel. Paal!

33e minuut.
Paloniemi met een sublieme pass. Rondeau kopt de bal weg. Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki geeft een hoge lob. Daar is Nikolainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paloniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sitek is nu in balbezit. Sitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - FC Santanen 0:3

41e minuut.
Rautapuro is nu in balbezit. Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sitek de bal. Sitek draait met de bal, schiet en ... Paloniemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 68%, FC Santanen 32%.
maciek i piotr - FC Santanen 0:3

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paloniemi trapt de bal weg van het doel. Rondeau kopt de bal weg. Klungelig pakt Sitek de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nummivuori is nu in balbezit. Rautapuro is nu in balbezit. Rautapuro passt de bal met de wreef. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek schiet op doel. Paloniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Lindvall bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindvall schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vihriälä de bal onder controle te krijgen. Nakkila is nu in balbezit. Nakkila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

66e minuut.
Nummivuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau onderschept slim de pass. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Sitek heeft problemen om de bal te vangen. Sitek schiet op doel. Paloniemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rondeau verovert de bal door een tackle van achteren. Rondeau speelt de bal door. Klungelig pakt Nikolainen de bal. Sitek verovert de bal door een tackle van achteren. Sitek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nummivuori ... Strafschop! Rondeau raakt geblesseerd tijdens het duel. Sitek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paloniemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - FC Santanen 0:4

88e minuut.
Rondeau is nu in balbezit. Rondeau passt de bal met de wreef. Sitek heeft problemen om de bal te vangen. Sitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - FC Santanen 0:5

90e minuut.
Kurri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ollinmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki probeert naar een medespeler te passen. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
maciek i piotr - FC Santanen 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maciek i piotr 86%, FC Santanen 14%.
maciek i piotr - FC Santanen 0:6