Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Rovaniemi FC Nilkkaralli
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Komonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komonen probeert naar een medespeler te passen. Hasunen rent richting de bal. Vuorenalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorenalho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karjalainen met de inworp. Outila is nu in balbezit. Outila geeft een lange en hoge pass. Tulijoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - FC Nilkkaralli 0:1

40e minuut.
Komonen geeft een hoge lob. Pyhälahti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vuorenalho rent richting de bal. Vuorenalho schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Rovaniemi - FC Nilkkaralli 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 59%, FC Nilkkaralli 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Rovaniemi - FC Nilkkaralli 1:1

58e minuut.
Torikka rent richting de bal. Torikka geeft een lange en hoge pass. Kariluoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Skinnari onderschept slim de pass. Skinnari geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Mäkiharju rent richting de bal. Mäkiharju speelt de bal door. Vesalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesalahti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaitainen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skinnari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tulijoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Tulijoki trapt de bal weg van het doel. Suvela rent richting de bal. Suvela speelt de bal door. Vuorenalho is nu in balbezit. Vuorenalho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 68%, FC Nilkkaralli 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Rovaniemi - FC Nilkkaralli 1:1