Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystic Lizards Walkiakosken Palloveikot
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Perälahti geeft een hoge lob. Korpelainen kopt de bal weg. Vihmala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vähäkainu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - Walkiakosken Palloveikot 0:1

6e minuut.
Tiurala geeft een lange en hoge pass. Pinomäki kopt de bal weg. Vähäkainu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vähäkainu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Väntti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saarisilta neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Väntti kopt de bal weg. Klungelig pakt Kajanne de bal. Ulmala is nu in balbezit. Paloviita bereikt de bal nog maar net als eerste. Paloviita haalt uit met een fantastische trap. Mandelin bokst de bal weg. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala schiet op doel. Mandelin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mystic Lizards - Walkiakosken Palloveikot 1:1

22e minuut.
Tiurala rent richting de bal. Tiurala probeert naar een medespeler te passen. Vähäkainu rent richting de bal. Vähäkainu draait met de bal, schiet en ... Pitkä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - Walkiakosken Palloveikot 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystic Lizards 59%, Walkiakosken Palloveikot 41%.
Mystic Lizards - Walkiakosken Palloveikot 1:2

51e minuut.
Saarisilta met een sublieme pass. Vihmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paija rent richting de bal. Vihmala verovert de bal door een tackle van achteren. Vihmala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tiisala trapt de bal weg van het doel. Pinomäki kopt de bal weg. Saarisilta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vähäkainu is nu in balbezit. Vähäkainu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lind onderschept slim de pass. Lind geeft de bal voor. Vihmala rent richting de bal. Vihmala draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Simolin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sokuri is nu in balbezit. Sokuri geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Keltanen de bal onder controle te krijgen. Vihmala is nu in balbezit. Vihmala schiet op doel. Pitkä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Väntti met een sublieme pass. Perälahti rent richting de bal. Perälahti geeft een lange en hoge pass. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystic Lizards 70%, Walkiakosken Palloveikot 30%.
Mystic Lizards - Walkiakosken Palloveikot 1:2