Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nilkkaralli maciek i piotr
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Nakkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyhälahti verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Sutinen zijn tegenspeler op de grond. Sutinen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Pirttiaho rent richting de bal. Outila bereikt de bal nog maar net als eerste. Outila passt de bal met de wreef. Vesalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesalahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nilkkaralli - maciek i piotr 1:0

38e minuut.
Kurri is nu in balbezit. Vesalahti onderschept slim de pass. Nummi verovert de bal door een tackle van achteren. Nummi geeft de bal voor. Mäkiharju kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Torikka rent richting de bal. Kurri is nu in balbezit. Torikka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Torikka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kurri kopt de bal weg. Daar is Outila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eräkorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Outila onderschept slim de pass. Outila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 36%, maciek i piotr 64%.
FC Nilkkaralli - maciek i piotr 1:0

55e minuut.
Mälkönen met een snelle inworp. Skinnari geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karjalainen de bal. Vesalahti is nu in balbezit. Vesalahti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Rautapuro rent richting de bal. Rautapuro passt de bal zonder na te denken. Nakkila is nu in balbezit. Nakkila schiet op doel. Mesikämmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nilkkaralli - maciek i piotr 1:1

83e minuut.
Saloniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saloniemi met een sublieme pass. Mäkiharju probeert naar een medespeler te passen. Outila is nu in balbezit. Outila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nilkkaralli 37%, maciek i piotr 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nilkkaralli - maciek i piotr 1:1