Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Santanen CSKA Rovaniemi
Taktiikka 1P Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 16.2
solide Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Klungelig pakt Komonen de bal. Rondeau is nu in balbezit. Rondeau passt de bal in één keer door. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Tulijoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

13e minuut.
Suvela passt de bal met de wreef. Hasunen met een sublieme pass. Revaj met een sublieme pass. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Tulijoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rondeau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kauko. Rondeau raakt geblesseerd tijdens het duel. Rondeau zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ţugulea springt en kopt de bal. Tulijoki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santanen - CSKA Rovaniemi 1:0

18e minuut.
Ollinmäki onderschept slim de pass. Ollinmäki speelt de bal door. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea schiet op doel. Tulijoki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santanen - CSKA Rovaniemi 2:0

25e minuut.
Kauko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondeau verovert de bal door een tackle van achteren. Rondeau probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ollinmäki met een sublieme pass. Rondeau rent richting de bal. Rondeau passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ţugulea de bal. Ţugulea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kaitainen met een harde bal richting middenveld. Rondeau kopt de bal weg. Daar is Ruohoniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Tulijoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özenir zal de hoekschop nemen. Rondeau heeft problemen om de bal te vangen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santanen - CSKA Rovaniemi 3:0

33e minuut.
Vuorenalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki verovert de bal door een tackle van achteren. Ollinmäki geeft een lange en hoge pass. Özenir is nu in balbezit. Özenir schiet op doel. Tulijoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ţugulea rent richting de bal. Lamminmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Tulijoki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santanen - CSKA Rovaniemi 4:0

42e minuut.
Özenir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenir geeft een lange en hoge pass. Ţugulea kopt de bal weg. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santanen 25%, CSKA Rovaniemi 75%.
FC Santanen - CSKA Rovaniemi 4:0

49e minuut.
Rondeau is nu in balbezit. Rondeau geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lamminmäki de bal onder controle te krijgen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tulijoki trapt de bal weg. Ollinmäki rent richting de bal. Ollinmäki geeft een lange en hoge pass. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santanen - CSKA Rovaniemi 5:0

58e minuut.
Ţugulea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sitek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pyöli speelt de bal door. Özenir is nu in balbezit. Özenir met een sublieme pass. Sitek rent richting de bal. Sitek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pyöli is nu in balbezit. Teerinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollinmäki geeft de bal voor. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kaitainen met een sublieme pass. Ollinmäki rent richting de bal. Ollinmäki passt de bal in één keer door. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santanen - CSKA Rovaniemi 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santanen 21%, CSKA Rovaniemi 79%.
FC Santanen - CSKA Rovaniemi 6:0