Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mystic Lizards FC Nilkkaralli
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Paloviita is nu in balbezit. Paloviita passt de bal met de wreef. Ulmala is nu in balbezit. Ulmala draait met de bal, schiet en ... Koskivirta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rantakare bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakare geeft een hoge lob. Tiisala rent richting de bal. Vesalahti onderschept slim de pass. Vesalahti haalt uit met een fantastische trap. Pitkä kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Väntti is nu in balbezit. Vesalahti onderschept slim de pass. Outila rent richting de bal. Vesalahti rent richting de bal. Vesalahti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Väntti probeert naar een medespeler te passen. Pyhälahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala onderschept slim de pass. Ulmala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Nilkkaralli 1:0

32e minuut.
Perälahti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karjalainen met een snelle inworp. Outila is nu in balbezit. Outila geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Simolin kopt de bal weg. Paija bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesalahti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vesalahti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystic Lizards 52%, FC Nilkkaralli 48%.
Mystic Lizards - FC Nilkkaralli 1:0

60e minuut.
Väntti heeft problemen om de bal te vangen. Outila is nu in balbezit. Met opzet legt Väntti zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Väntti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Väntti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

62e minuut.
Moisander met een snelle inworp. Paloviita bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rantakare. Rantakare krijgt een gele kaart. Paloviita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paloviita komt bij de bal en schiet. Koskivirta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pyhälahti kopt de bal weg. Koskivirta bokst de bal weg.

66e minuut.
Torikka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paloviita rent richting de bal. Paloviita passt de bal zonder na te denken. Ulmala is nu in balbezit. Ulmala draait met de bal, schiet en ... Koskivirta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Vesalahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesalahti passt de bal met de wreef. Torikka is nu in balbezit. Torikka geeft een lange en hoge pass. Skinnari kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Koskivirta niet meer kan verder spelen. Mesikämmen komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Moisander geeft de bal voor. Mäkiharju controleert de bal met de borst. Ulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mystic Lizards - FC Nilkkaralli 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mystic Lizards 52%, FC Nilkkaralli 48%.
Mystic Lizards - FC Nilkkaralli 2:0