Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSKA Rovaniemi Tuhon yököt
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Ruohoniemi is nu in balbezit. Ruohoniemi geeft de bal voor. Klungelig pakt Uuskartano de bal. Vuopio rent richting de bal. Vuopio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Vuorenalho rent richting de bal. Uuskartano verovert de bal door een tackle van achteren. Hasunen rent richting de bal. Vuorenalho is nu in balbezit. Vuorenalho haalt uit met een fantastische trap. Ruususuo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Hasunen onderschept slim de pass. Vuorenalho rent richting de bal. Hasunen rent richting de bal. Hasunen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Teerinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuopio passt de bal met de wreef. Suojärvi is nu in balbezit. Suojärvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Kariluoto met een snelle inworp. Hasunen is nu in balbezit. Hasunen draait met de bal, schiet en ... Ruususuo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - Tuhon yököt 1:0

37e minuut.
Ruohoniemi passt de bal met de wreef. Siiriäinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siiriäinen passt de bal met de wreef. Suojärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suojärvi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Rovaniemi - Tuhon yököt 1:1

39e minuut.
Lamminmäki geeft de bal voor. Kuustonen kopt de bal weg. Hasunen is nu in balbezit. Vuorenalho rent richting de bal. Vuorenalho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Hasunen passt de bal met de wreef. Vuorenalho rent richting de bal. Nuorala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nuorala krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 51%, Tuhon yököt 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Rovaniemi - Tuhon yököt 1:1

52e minuut.
Kuustonen passt de bal in één keer door. Komonen rent richting de bal. Komonen passt de bal zonder na te denken. Vuorenalho is nu in balbezit. Vuorenalho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nuorala onderschept slim de pass. Nuorala passt de bal zonder na te denken. Lamminmäki rent richting de bal. Suojärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Suojärvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hyväri met een sublieme pass. Vuopio rent richting de bal. Vuopio passt de bal zonder na te denken. Suojärvi rent richting de bal. Suojärvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Uuskartano probeert naar een medespeler te passen. Nuorala speelt de bal door. Klungelig pakt Vuopio de bal. Vuopio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Rovaniemi - Tuhon yököt 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Rovaniemi 46%, Tuhon yököt 54%.
CSKA Rovaniemi - Tuhon yököt 1:2