Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aamustondiksenvatkaajat Sampo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Pirttilä rent richting de bal. Peräkorpi onderschept slim de pass. Leppinen onderschept slim de pass. Leppinen draait met de bal, schiet en ... Kekäläinen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aamustondiksenvatkaajat - Sampo 0:1

20e minuut.
Peräkorpi speelt de bal door. Posti bereikt de bal nog maar net als eerste. Purhonen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Purhonen krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarenmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posti is nu in balbezit. Posti haalt uit met een fantastische trap. Saarlinna krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Saarlinna rent richting de bal. Purhonen probeert naar een medespeler te passen. Pirttilä is nu in balbezit. Leppinen is nu in balbezit. Leppinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sarantaus kopt de bal weg. Salmenperä controleert de bal met de borst. Leppinen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leppinen krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Klungelig pakt Ala-Poikela de bal. Ala-Poikela geeft een hoge lob. Olkinuora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pykäläinen de bal. Pykäläinen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aamustondiksenvatkaajat 50%, Sampo 50%.
Aamustondiksenvatkaajat - Sampo 0:1

52e minuut.
Multanen verovert de bal door een tackle van achteren. Multanen geeft een hoge lob. Ala-Poikela probeert de bal aan de voet te houden. Posti rent richting de bal. Posti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aamustondiksenvatkaajat - Sampo 1:1

61e minuut.
Arvila geeft een lange en hoge pass. Saarlinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Porttila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porttila krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Peräkorpi speelt de bal door. Puisto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saarenmaa. Saarenmaa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aamustondiksenvatkaajat 52%, Sampo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aamustondiksenvatkaajat - Sampo 1:1