Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Party Mix Kokemäen Karhut
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahtonen passt de bal in één keer door. Männistö bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahri verovert de bal door een tackle van achteren. Kahri haalt uit met een fantastische trap. Hyvönen bokst de bal weg.

18e minuut.
Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä passt de bal in één keer door. Daar is Ahtonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahri is nu in balbezit. Kahri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Männistö geeft de bal voor. Paulasaari probeert de bal aan de voet te houden. Mänttäri rent richting de bal. Nikander bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikander draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Party Mix 51%, Kokemäen Karhut 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Party Mix - Kokemäen Karhut 0:0

46e minuut.
Männistö probeert naar een medespeler te passen. Mänttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mänttäri met een sublieme pass. Nikander rent richting de bal. Nikander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Karppi rent richting de bal. Nättilä rent richting de bal. Nättilä geeft de bal voor. Paulasaari is nu in balbezit. Paulasaari haalt uit met een fantastische trap. Hyvönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Party Mix 57%, Kokemäen Karhut 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Party Mix - Kokemäen Karhut 0:0