Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokemäen Karhut Sinibaretit
Normal Tactiek ManU Giggs
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 45.9
slecht Schieten goed
matig Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Niittylehto rent richting de bal. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm passt de bal met de wreef. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto passt de bal met de wreef. Paulasaari heeft problemen om de bal te vangen. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Saarenkunnas geeft een lange en hoge pass. Vuorenperä probeert de bal met de borst te controleren. Ahtonen rent richting de bal. Ahtonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:0

17e minuut.
Välisaari heeft problemen om de bal te vangen. Aspholm rent richting de bal. Aspholm passt de bal met de wreef. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:1

24e minuut.
Niittylehto passt de bal in één keer door. Pirttiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttiaho passt de bal met de wreef. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä probeert naar een medespeler te passen. Pirttiaho is nu in balbezit. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:2

27e minuut.
Välisaari passt de bal met de wreef. Aspholm speelt de bal door. Klungelig pakt Mäyrä de bal. Mäyrä schiet op doel. Riihikallio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:3

28e minuut.
Mäyrä passt de bal zonder na te denken. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm passt de bal in één keer door. Välisaari rent richting de bal. Välisaari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Aspholm rent richting de bal. Aspholm passt de bal in één keer door. Välisaari rent richting de bal. Välisaari draait met de bal, schiet en ... Riihikallio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:4

34e minuut.
Niittylehto passt de bal met de wreef. Aspholm controleert de bal met de borst. Aspholm passt de bal zonder na te denken. Välisaari rent richting de bal. Välisaari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Riihilahti trapt de bal weg van het doel. Holappa kopt de bal weg. Klungelig pakt Mäyrä de bal. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pirttiaho is nu in balbezit. Pirttiaho probeert naar een medespeler te passen. Mäyrä rent richting de bal. Välisaari rent richting de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:5

44e minuut.
Ranne rent richting de bal. Ranne speelt de bal door. Välisaari rent richting de bal. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä draait met de bal, schiet en ... Riihikallio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokemäen Karhut 68%, Sinibaretit 32%.
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:6

49e minuut.
Klungelig pakt Mäyrä de bal. Joutsenlahti rent richting de bal. Mäyrä verovert de bal door een tackle van achteren. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. Hautamäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lehtisalo geeft een hoge lob. Ranne rent richting de bal. Karppi maakt een afschuwelijke overtreding. Karppi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rahkonen controleert de bal met de borst. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paulasaari de bal. Aspholm geeft de bal voor. Riihikallio bokst de bal weg. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:7

57e minuut.
Paloaho passt de bal in één keer door. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä passt de bal zonder na te denken. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Välisaari passt de bal met de wreef. Pirttiaho is nu in balbezit. Pirttiaho geeft de bal voor. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Rahkonen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holappa met een snelle inworp. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:8

67e minuut.
Aspholm passt de bal in één keer door. Ahava rent richting de bal. Ahava passt de bal met de wreef. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm is nu in balbezit. Aspholm passt de bal zonder na te denken. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:9

76e minuut.
Mäyrä krijgt zijn hoofd ertegen. Ahava is nu in balbezit. Ahava passt de bal zonder na te denken. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Rahkonen geeft de bal voor. Ahava probeert naar een medespeler te passen. Holappa geeft de bal voor. Välisaari springt en kopt de bal. Riihikallio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Välisaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Riihilahti probeert de bal aan de voet te houden. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:10

82e minuut.
Paulasaari probeert naar een medespeler te passen. Riihilahti is nu in balbezit. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:11

84e minuut.
Inworp. Mannerla komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiikka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokemäen Karhut 84%, Sinibaretit 16%.
Kokemäen Karhut - Sinibaretit 1:11