Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sinibaretit Kokemäen Karhut
ManU Giggs Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 21.1
good Schieten poor
good Passen average
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Mäyrä is nu in balbezit. Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm passt de bal met de wreef. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari draait met de bal, schiet en ... Riihikallio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Vuorenperä rent richting de bal. Vuorenperä passt de bal in één keer door. Aspholm speelt de bal door. Välisaari heeft problemen om de bal te vangen. Välisaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 1:0

15e minuut.
Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto geeft een hoge lob. Ahava is nu in balbezit. Välisaari rent richting de bal. Välisaari geeft de bal voor. Riihikallio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 2:0

18e minuut.
Aspholm passt de bal zonder na te denken. Välisaari is nu in balbezit. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Riihilahti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ranne neemt de hoekschop. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ranne passt de bal met de wreef. Aspholm rent richting de bal. Aspholm passt de bal in één keer door. Välisaari rent richting de bal. Välisaari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 3:0

30e minuut.
Holappa rent richting de bal. Holappa geeft de bal voor. Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto haalt uit met een fantastische trap. Riihikallio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rahkonen rent richting de bal. Rahkonen geeft een lange en hoge pass. Ahava geeft een lange en hoge pass. Hautamäki heeft problemen om de bal te vangen. Riihikallio bokst de bal weg. Hautamäki rent richting de bal. Välisaari onderschept slim de pass. Välisaari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 4:0

33e minuut.
Joutsenlahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Välisaari passt de bal zonder na te denken. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava geeft een hoge lob. Niittylehto probeert naar een medespeler te passen. Välisaari is nu in balbezit. Välisaari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 5:0

40e minuut.
Ranne verovert de bal door een tackle van achteren. Ranne passt de bal in één keer door. Niittylehto met een sublieme pass. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Holappa passt de bal zonder na te denken. Ahava is nu in balbezit. Ahava passt de bal met de wreef. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 6:0

43e minuut.
Ahtonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä onderschept slim de pass. Mäyrä passt de bal zonder na te denken. Niittylehto heeft problemen om de bal te vangen. Niittylehto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riihikallio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 7:0

45e minuut.
Ranne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mäyrä heeft problemen om de bal te vangen. Aspholm rent richting de bal. Aspholm geeft de bal voor. Hautamäki kopt de bal weg. Riihikallio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinibaretit 23%, Kokemäen Karhut 77%.
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 8:0

49e minuut.
Aspholm is nu in balbezit. Aspholm speelt de bal door. Välisaari rent richting de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Riihikallio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 9:0

49e minuut.
Välisaari probeert naar een medespeler te passen. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä passt de bal in één keer door. Välisaari rent richting de bal. Välisaari haalt uit met een fantastische trap. Riihikallio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Aspholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari probeert naar een medespeler te passen. Ahava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahava geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ranne probeert naar een medespeler te passen. Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto met een sublieme pass. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Kahri de bal. Pirttiaho met een sublieme pass. Niittylehto probeert naar een medespeler te passen. Välisaari rent richting de bal. Välisaari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pirttiaho probeert naar een medespeler te passen. Ahava rent richting de bal. Ahava passt de bal met de wreef. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Välisaari passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Niittylehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittylehto passt de bal in één keer door. Aspholm speelt de bal door. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mäyrä is nu in balbezit. Välisaari rent richting de bal. Aspholm rent richting de bal. Välisaari rent richting de bal. Välisaari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Holappa passt de bal met de wreef. Välisaari bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspholm probeert naar een medespeler te passen. Mäyrä is nu in balbezit. Mäyrä schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riihikallio bokst de bal weg.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mannerla komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mannerla speelt de bal door. Niittylehto is nu in balbezit. Niittylehto passt de bal zonder na te denken. Mäyrä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ahava is nu in balbezit. Ahava geeft de bal voor. Niittylehto heeft problemen om de bal te vangen. Mäyrä rent richting de bal. Mäyrä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiikka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Paulasaari kan de bal niet met de borst controleren. Kiikka is nu in balbezit. Kiikka speelt de bal door. Välisaari heeft problemen om de bal te vangen. Välisaari geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sinibaretit 23%, Kokemäen Karhut 77%.
Sinibaretit - Kokemäen Karhut 10:0