Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Testing Team Horrible Stink
Normal Tactiek Midfield
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 37.9
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


9e minuut.
Kuoppala kopt de bal weg. Oţelea heeft problemen om de bal te vangen. Oţelea geeft de bal voor. Klungelig pakt Özsoylu de bal. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Marshall met een sublieme pass. Pátkai is nu in balbezit. Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 0:1

15e minuut.
Pârvulescu passt de bal met de wreef. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Huikuri is nu in balbezit. Marshall onderschept slim de pass. Marshall geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 0:2

21e minuut.
Marshall geeft een hoge lob. Airas is nu in balbezit. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu schiet op doel. Tervanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 0:3

23e minuut.
Loponen rent richting de bal. Canelón verovert de bal door een tackle van achteren. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Mäekivi heeft problemen om de bal te vangen. Mäekivi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra passt de bal in één keer door. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel. Tervanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 0:4

36e minuut.
Oţelea geeft een hoge lob. Seabra heeft problemen om de bal te vangen. Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai geeft een lange en hoge pass. Özsoylu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Loponen geeft de bal voor. Klungelig pakt Oţelea de bal. Korkeakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Korkeakangas haalt uit met een fantastische trap. Kostis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 1:4

38e minuut.
Seabra speelt de bal door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 76%, Horrible Stink 24%.
Testing Team - Horrible Stink 1:4

48e minuut.
Maunuksela heeft problemen om de bal te vangen. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seabra rent richting de bal. Seabra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 1:5

54e minuut.
Pátkai rent richting de bal. Pátkai passt de bal met de wreef. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel. Tervanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 1:6

55e minuut.
Canelón geeft de bal voor. Airas heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu probeert naar een medespeler te passen. Seabra rent richting de bal. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Tervanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Maunuksela trapt de bal weg. Pátkai geeft de bal voor. Seabra kopt de bal weg. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 1:7

59e minuut.
Vuorensalo rent richting de bal. Pátkai rent richting de bal. Pátkai geeft een lange en hoge pass. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Tervanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Marshall geeft een hoge lob. Seabra kopt de bal weg. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Tervanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 1:8

62e minuut.
Teräsniska is nu in balbezit. Özsoylu onderschept slim de pass. Mäekivi geeft de bal voor. Seabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Seabra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Filantropol rent richting de bal. Filantropol geeft de bal voor. Airas probeert de bal aan de voet te houden. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Korkeakangas stond buitenspel. Marshall neemt vlug de vrije trap. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 1:9

78e minuut.
Daar is Teräsniska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi passt de bal in één keer door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Tervanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 1:10

85e minuut.
Canelón geeft de bal voor. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maunuksela rent richting de bal. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Canelón probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu probeert naar een medespeler te passen. Seabra rent richting de bal. Seabra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Testing Team - Horrible Stink 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Testing Team 81%, Horrible Stink 19%.
Testing Team - Horrible Stink 1:11