Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Stink Testing Team
Midfield Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón speelt de bal door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Tervanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 1:0

4e minuut.
Huikuri rent richting de bal. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará speelt de bal door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vuorensalo passt de bal zonder na te denken. Pátkai rent richting de bal. Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Mäekivi geeft een lange en hoge pass. Maunuksela kan de bal niet met de borst controleren. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará schiet op doel. Tervanen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Huikuri probeert naar een medespeler te passen. Filantropol geeft de bal voor. Ceará kopt de bal weg. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Loponen met een sublieme pass. Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Loponen verovert de bal door een tackle van achteren. Pârvulescu onderschept slim de pass. Pârvulescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tervanen met een sublieme pass. Mäekivi kopt de bal weg. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... Tervanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 2:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuorensalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pátkai geeft de bal voor. Mäekivi is nu in balbezit. Mäekivi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Marshall met een snelle inworp. Pátkai is nu in balbezit. Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... Tervanen bokst de bal weg. Klungelig pakt Özsoylu de bal. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 3:0

38e minuut.
Pátkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pátkai speelt de bal door. Marshall rent richting de bal. Pârvulescu rent richting de bal. Pârvulescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 4:0

39e minuut.
Daar is Huikuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maunuksela is nu in balbezit. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará draait met de bal, schiet en ... Tervanen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 5:0

41e minuut.
Huikuri onderschept slim de pass. Pátkai onderschept slim de pass. Pátkai passt de bal in één keer door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 6:0

45e minuut.
Vuorensalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorensalo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marshall met de inworp. Pátkai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 23%, Testing Team 77%.
Horrible Stink - Testing Team 6:0

49e minuut.
Pátkai is nu in balbezit. Pátkai geeft de bal voor. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maunuksela de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tervanen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 7:0

53e minuut.
Vuorensalo geeft de bal voor. Pátkai heeft problemen om de bal te vangen. Pátkai speelt de bal door. Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Mäekivi met de inworp. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu speelt de bal door. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... Tervanen bokst de bal weg. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 8:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pátkai met een snelle inworp. Ceará probeert de bal met de borst te controleren. Ceará probeert naar een medespeler te passen. Canelón geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 9:0

62e minuut.
Mäekivi geeft een lange en hoge pass. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Airas ... Strafschop! Özsoylu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canelón legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 10:0

75e minuut.
Vuorensalo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pátkai de bal. Pátkai geeft de bal voor. Mäekivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäekivi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pátkai met een snelle inworp. Marshall rent richting de bal. Marshall geeft een lange en hoge pass. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Marshall kopt de bal weg. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Airas zijn tegenspeler op de grond. Özsoylu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pârvulescu met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 11:0

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Maunuksela de bal onder controle te krijgen. Özsoylu geeft een hoge lob. Loponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón onderschept slim de pass. Canelón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Stink - Testing Team 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Stink 21%, Testing Team 79%.
Horrible Stink - Testing Team 12:0