Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kokemäen Karhut Horrible Stink
Normal Tactiek Midfield
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Oţelea geeft de bal voor. Seabra kopt de bal weg. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Riihikallio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:1

6e minuut.
Oţelea geeft een hoge lob. Seabra rent richting de bal. Seabra heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel. Riihikallio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seabra rent richting de bal. Seabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:2

10e minuut.
Daar is Rahkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Seabra is nu in balbezit. Seabra geeft de bal voor. Özsoylu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:3

12e minuut.
Mäekivi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joutsenlahti. Pârvulescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pârvulescu kan niet meer verder spelen. Vrsuna komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Canelón met een sublieme pass. Vrsuna heeft problemen om de bal te vangen. Vrsuna met een sublieme pass. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canelón bereikt de bal nog maar net als eerste. Canelón passt de bal met de wreef. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:4

21e minuut.
Karppi is nu in balbezit. Kısakürek verovert de bal door een tackle van achteren. Kısakürek met een sublieme pass. Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özsoylu schiet op doel. Paal! Riihikallio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seabra rent richting de bal. Seabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:5

24e minuut.
Mäekivi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canelón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canelón met een sublieme pass. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pátkai speelt de bal door. Hautamäki is nu in balbezit. Seabra verovert de bal door een tackle van achteren. Seabra haalt uit met een fantastische trap. Riihikallio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rahkonen rent richting de bal. Pátkai verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Pátkai de bal. Pátkai geeft een hoge lob. Seabra krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Özsoylu rent richting de bal. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:6

44e minuut.
Canelón verovert de bal door een tackle van achteren. Canelón geeft een hoge lob. Lehtisalo controleert de bal met de borst. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokemäen Karhut 73%, Horrible Stink 27%.
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:6

47e minuut.
Kahri onderschept slim de pass. Kahri geeft een hoge lob. Daar is Pátkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahtonen rent richting de bal. Ahtonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Joutsenlahti is nu in balbezit. Canelón rent richting de bal. Canelón passt de bal in één keer door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:7

61e minuut.
Doeltrap. Riihikallio trapt de bal weg van het doel. Vrsuna kopt de bal weg. Özsoylu heeft problemen om de bal te vangen. Özsoylu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Canelón rent richting de bal. Canelón probeert naar een medespeler te passen. Seabra is nu in balbezit. Seabra geeft een hoge lob. Özsoylu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:8

63e minuut.
Kahri speelt de bal door. Ahtonen is nu in balbezit. Met opzet legt Seabra zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Seabra moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Seabra schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Oţelea passt de bal zonder na te denken. Pátkai is nu in balbezit. Pátkai probeert naar een medespeler te passen. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. Riihilahti is nu in balbezit. Özsoylu verovert de bal door een tackle van achteren. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:9

84e minuut.
Hautamäki kopt de bal weg. Daar is Pátkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pátkai geeft een lange en hoge pass. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:10

85e minuut.
Riihikallio trapt de bal weg. Pátkai kopt de bal weg. Canelón speelt de bal door. Özsoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoylu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kokemäen Karhut 72%, Horrible Stink 28%.
Kokemäen Karhut - Horrible Stink 0:10