Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Party Mix White Army
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Satopää heeft problemen om de bal te vangen. Niemiharju is nu in balbezit. Räihälä begaat een overtreding. Räihälä krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Vauhkonen kopt de bal weg. Niemiharju rent richting de bal. Niemiharju passt de bal in één keer door. Nikander is nu in balbezit. Nikander schiet op doel. Teivonen bokst de bal weg.

6e minuut.
Niemiharju passt de bal met de wreef. Daar is Vauhkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mänttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikander is nu in balbezit. Nikander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Kääriäinen rent richting de bal. Inworp. Yrttisato met een snelle inworp. Mänttäri rent richting de bal. Mänttäri passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Niemiharju speelt de bal door. Daar is Mänttäri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vauhkonen is nu in balbezit. Mänttäri onderschept slim de pass. Mänttäri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Party Mix - White Army 1:0

27e minuut.
Tarkkanen geeft de bal voor. Villa is nu in balbezit. Satopää verovert de bal door een tackle van achteren. Satopää draait met de bal, schiet en ... Vuorenkoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pulkkinen met een snelle inworp. Vyyryläinen geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Party Mix 38%, White Army 62%.
Party Mix - White Army 1:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vuorenkoski trapt de bal weg van het doel. Nivanen kopt de bal weg. Mänttäri is nu in balbezit. Mänttäri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Räihälä kopt de bal weg. Mänttäri rent richting de bal. Mänttäri passt de bal zonder na te denken. Daar is Nikander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Satopää verovert de bal door een tackle van achteren. Satopää haalt uit met een fantastische trap. Kerkelä probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vyyryläinen zal de hoekschop nemen. Vuorenkoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Daar is Yrttisato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yrttisato passt de bal zonder na te denken. Nivanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikander is nu in balbezit. Nikander schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Niemiharju raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toukola komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Valkila geeft de bal voor. Inworp. Välinevä met een snelle inworp. Mänttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mänttäri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mustalampi geeft een hoge lob. Räihälä met een sublieme pass. Villa rent richting de bal. Satopää verovert de bal door een tackle van achteren. Satopää haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tarkkanen passt de bal in één keer door. Daar is Räihälä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Räihälä met een sublieme pass. Satopää is nu in balbezit. Satopää draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Party Mix - White Army 1:1

86e minuut.
Mänttäri speelt de bal door. Daar is Nikander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikander passt de bal zonder na te denken. Mänttäri rent richting de bal. Mänttäri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Party Mix 48%, White Army 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Party Mix - White Army 1:1