Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudijevo moštvo šampinjoni
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.9 gemiddelde waardering 19.3
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Glavnik passt de bal zonder na te denken. Rogan rent richting de bal. Ravnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Paver geeft een hoge lob. Inworp. Jelenko met een snelle inworp. Cankar rent richting de bal. Cankar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lečnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvelfer met een snelle inworp. Cankar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Petelinek is nu in balbezit. Glavnik verovert de bal door een tackle van achteren. Glavnik probeert naar een medespeler te passen. Rogan rent richting de bal. Rogan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Preradovič speelt de bal door. Bernik kopt de bal weg. Klungelig pakt Kupnik de bal. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lečnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečnik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katanec met een snelle inworp. Cvelfer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudijevo moštvo 59%, šampinjoni 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudijevo moštvo - šampinjoni 0:0

50e minuut.
Katanec kopt de bal weg. Cvelfer is nu in balbezit. Cvelfer geeft een lange en hoge pass. Bowie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudijevo moštvo - šampinjoni 0:1

69e minuut.
Zupanc speelt de bal door. Ravnik is nu in balbezit. Bernik begaat een overtreding. Ravnik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ravnik kan niet meer verder spelen. Jerman komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kmetec trapt de bal weg van het doel. Bernik kopt de bal weg. Bukovnik heeft problemen om de bal te vangen. Rogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Petelinek controleert de bal met de borst. Žagar rent richting de bal. Žagar met een sublieme pass. Golob is nu in balbezit. Golob draait met de bal, schiet en ... Preradovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Tomažič geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žnidaršič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glavnik is nu in balbezit. Glavnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudijevo moštvo 54%, šampinjoni 46%.
Rudijevo moštvo - šampinjoni 0:1