Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 19:23
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: mibito Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3098
mibito FC MARIOBOR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Medved passt de bal in één keer door. Daar is Preradovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Preradovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Preradovič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mibito - FC MARIOBOR 1:0

12e minuut.
Kuhar onderschept slim de pass. Kuhar met een sublieme pass. Voh bereikt de bal nog maar net als eerste. Voh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mibito - FC MARIOBOR 1:1

13e minuut.
Preradovič met een sublieme pass. Klungelig pakt Adrovic de bal. Voh bereikt de bal nog maar net als eerste. Voh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sever is nu in balbezit. Sever geeft een lange en hoge pass. Klančnik heeft problemen om de bal te vangen. Voh rent richting de bal. Voh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zmagaj geeft de bal voor. Tomšič kopt de bal weg. Klobucar kan de bal niet met de borst controleren. Voh is nu in balbezit. Voh draait met de bal, schiet en ... Agic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
mibito - FC MARIOBOR 1:2

41e minuut.
Zmagaj geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medved zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Adrovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrovic schiet op doel. Kancler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Agic trapt de bal weg van het doel. Daar is Sever, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klobucar is nu in balbezit. Kuhar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuhar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mibito - FC MARIOBOR 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mibito 58%, FC MARIOBOR 42%.
mibito - FC MARIOBOR 1:3

50e minuut.
Žagar probeert naar een medespeler te passen. Adrovic rent richting de bal. Preradovič rent richting de bal. Adrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrovic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tomšič kopt de bal weg. Furlan heeft problemen om de bal te vangen. Voh rent richting de bal. Voh schiet op doel. Agic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mibito - FC MARIOBOR 1:4

74e minuut.
Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhar onderschept slim de pass. Kuhar met een sublieme pass. Voh rent richting de bal. Voh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klobucar rent richting de bal. Klobucar geeft de bal voor. Kralj bereikt de bal nog maar net als eerste. Preradovič onderschept slim de pass. Preradovič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kuhar met een sublieme pass. Kranjec is nu in balbezit. Kranjec passt de bal in één keer door. Preradovič rent richting de bal. Preradovič haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mibito 47%, FC MARIOBOR 53%.
mibito - FC MARIOBOR 1:4