Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Šalabajzer NK ČEŠNEVK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihelič geeft de bal voor. Adler probeert de bal aan de voet te houden. Golob rent richting de bal. Golob schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Šalabajzer - NK ČEŠNEVK 1:0

6e minuut.
Sever is nu in balbezit. Kos onderschept slim de pass. Kos passt de bal in één keer door. Preradovič is nu in balbezit. Preradovič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Klančnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klančnik met een sublieme pass. Krajnik rent richting de bal. Vodopivec verovert de bal door een tackle van achteren. Vodopivec geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Osterc geeft een hoge lob. Golob kopt de bal weg. Golob rent richting de bal. Golob draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Šalabajzer - NK ČEŠNEVK 2:0

22e minuut.
Mihelič bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob rent richting de bal. Urlep rent richting de bal. Golob onderschept slim de pass. Golob schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vodopivec rent richting de bal. Kos verovert de bal door een tackle van achteren. Kos probeert naar een medespeler te passen. Sever rent richting de bal. Sever haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kos geeft een hoge lob. Inworp. Novak met een snelle inworp. Vodopivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopivec geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Šalabajzer 63%, NK ČEŠNEVK 37%.
FC Šalabajzer - NK ČEŠNEVK 2:0

51e minuut.
Kos met een sublieme pass. Golob is nu in balbezit. Urlep bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob verovert de bal door een tackle van achteren. Golob haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mihelič rent richting de bal. Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Krajnik geeft een lange en hoge pass. Golob bereikt de bal nog maar net als eerste. Golob draait met de bal, schiet en ... Voh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Šalabajzer - NK ČEŠNEVK 3:0

58e minuut.
Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak probeert naar een medespeler te passen. Sever rent richting de bal. Vodopivec rent richting de bal. Vodopivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Šalabajzer - NK ČEŠNEVK 3:1

60e minuut.
Becaj onderschept slim de pass. Zatler verovert de bal door een tackle van achteren. Plesec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zatler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vodopivec kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Preradovič de bal. Trpin rent richting de bal. Preradovič schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Preradovič naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Šalabajzer 43%, NK ČEŠNEVK 57%.
FC Šalabajzer - NK ČEŠNEVK 3:1