Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hajduk split 1950 abas fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Plesec geeft de bal voor. Bogataj is nu in balbezit. Kuhar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuhar krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Krese bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Krese bereikt de bal nog maar net als eerste. Krese draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Krepek geeft een lange en hoge pass. Pivar kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogataj de bal. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazbec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hajduk split 1950 - abas fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hajduk split 1950 51%, abas fc 49%.
hajduk split 1950 - abas fc 1:0

50e minuut.
Jelen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rojs met een snelle inworp. Krese bereikt de bal nog maar net als eerste. Krese geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Krese rent richting de bal. Krese draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jelen de bal onder controle te krijgen. Medved bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hajduk split 1950 - abas fc 1:1

56e minuut.
Pivar rent richting de bal. Pivar geeft de bal voor. Albreht speelt de bal door. Kontrec is nu in balbezit. Kontrec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jug met de inworp. Jazbec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj rent richting de bal. Jazbec verovert de bal door een tackle van achteren. Jazbec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Oblak geeft een lange en hoge pass. Daar is Medved, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krese bereikt de bal nog maar net als eerste. Medved rent richting de bal. Medved draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kranjec passt de bal zonder na te denken. Kuhar met een sublieme pass. Kranjec is nu in balbezit. Krese onderschept slim de pass. Krese schiet op doel. Dolinar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kuhar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jug is nu in balbezit. Jug geeft een hoge lob. Kontrec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontrec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hajduk split 1950 60%, abas fc 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hajduk split 1950 - abas fc 1:1