Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Domžale FC Slytherin
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.6
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Nemec de bal onder controle te krijgen. Triglav kopt de bal weg. Gregorčič is nu in balbezit. Gregorčič draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domžale - FC Slytherin 1:0

13e minuut.
Nemec is nu in balbezit. Triglav verovert de bal door een tackle van achteren. Triglav geeft de bal voor. Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gregorčič rent richting de bal. Gregorčič haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domžale - FC Slytherin 2:0

15e minuut.
Zajc probeert naar een medespeler te passen. Zmagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmagaj speelt de bal door. Gregorčič is nu in balbezit. Gregorčič schiet op doel. Iskra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Katanec rent richting de bal. Kranjc verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjc passt de bal in één keer door. Harl is nu in balbezit. Harl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kvas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Absec is nu in balbezit. Absec passt de bal zonder na te denken. Gregorčič rent richting de bal. Gregorčič schiet op doel. Iskra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domžale 50%, FC Slytherin 50%.
Domžale - FC Slytherin 2:0

50e minuut.
Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc probeert naar een medespeler te passen. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domžale - FC Slytherin 2:1

52e minuut.
Korošec speelt de bal door. Kranjc heeft problemen om de bal te vangen. Katanec is nu in balbezit. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Harl passt de bal in één keer door. Nemec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kvas. Nemec raakt geblesseerd tijdens het duel. Nemec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rogan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korošec rent richting de bal. Korošec speelt de bal door. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harl is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domžale - FC Slytherin 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domžale 62%, FC Slytherin 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Domžale - FC Slytherin 2:2