Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LJOBLJANA Pubeci
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Kvas met de inworp. Koren rent richting de bal. Koren geeft de bal voor. Lavrih springt en kopt de bal. Daar is Ramšak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kvas zal de hoekschop nemen. Sraka heeft problemen om de bal te vangen. Lavrih rent richting de bal. Lavrih draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak onderschept slim de pass. Ramšak probeert naar een medespeler te passen. Koren bereikt de bal nog maar net als eerste. Koren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ramšak is nu in balbezit. Koren verovert de bal door een tackle van achteren. Koren probeert naar een medespeler te passen. Lavrih heeft problemen om de bal te vangen. Lavrih schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ramšak passt de bal in één keer door. Lavrih rent richting de bal. Sraka maakt een afschuwelijke overtreding. Sraka krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Daar is Paver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maček speelt de bal door. Petek rent richting de bal. Harl is nu in balbezit. Harl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš passt de bal in één keer door. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš rent richting de bal. Pekuš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LJOBLJANA 44%, Pubeci 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LJOBLJANA - Pubeci 0:0

49e minuut.
Inworp. Maček met de inworp. Paver bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš verovert de bal door een tackle van achteren. Pekuš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Iskra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kvas met een snelle inworp. Koren is nu in balbezit. Koren geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Harl rent richting de bal. Pekuš rent richting de bal. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš rent richting de bal. Pekuš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LJOBLJANA 70%, Pubeci 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LJOBLJANA - Pubeci 0:0