Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc mitja FC Slytherin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Skrbiš rent richting de bal. Skrbiš geeft de bal voor. Strel heeft problemen om de bal te vangen. Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Harl draait met de bal, schiet en ... Kolar bokst de bal weg.

8e minuut.
Zajc passt de bal in één keer door. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc passt de bal in één keer door. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pekuš rent richting de bal. Skrbiš onderschept slim de pass. Skrbiš probeert naar een medespeler te passen. Harl rent richting de bal. Harl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc mitja - FC Slytherin 0:1

40e minuut.
Gorenc met een sublieme pass. Adler is nu in balbezit. Adler passt de bal in één keer door. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mitja 54%, FC Slytherin 46%.
fc mitja - FC Slytherin 0:1

78e minuut.
Nemec met een sublieme pass. Zajc geeft de bal voor. Korošec is nu in balbezit. Korošec schiet op doel. Kolar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mitja 45%, FC Slytherin 55%.
fc mitja - FC Slytherin 0:1