Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tomato Domžale
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kvac probeert naar een medespeler te passen. Daar is Knavs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knavs passt de bal in één keer door. Gregorčič is nu in balbezit. Gregorčič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - Domžale 0:1

17e minuut.
Triglav is nu in balbezit. Verdenik is nu in balbezit. Verdenik geeft de bal voor. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Katanec is nu in balbezit. Katanec speelt de bal door. Kvas is nu in balbezit. Knavs is nu in balbezit. Knavs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Katanec rent richting de bal. Katanec geeft de bal voor. Klungelig pakt Oz de bal. Gregorčič is nu in balbezit. Gregorčič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Katanec kopt de bal weg. Daar is Rogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogan passt de bal met de wreef. Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tomato 58%, Domžale 42%.
tomato - Domžale 0:1

48e minuut.
Rogan verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorčič rent richting de bal. Vitrih tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitrih krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kastelic geeft een lange en hoge pass. Inworp. Horvat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvac geeft de bal voor. Knavs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tomato - Domžale 1:1

72e minuut.
Rogan passt de bal zonder na te denken. Verdenik is nu in balbezit. Gregorčič onderschept slim de pass. Gregorčič schiet op doel. Klančnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Gregorčič de bal. Verdenik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič verovert de bal door een tackle van achteren. Gregorčič schiet op doel. Klančnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - Domžale 1:2

82e minuut.
Hrast geeft de bal voor. Inworp. Lahovnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gregorčič rent richting de bal. Gregorčič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - Domžale 1:3

85e minuut.
Rogan is nu in balbezit. Vitrih is nu in balbezit. Vitrih speelt de bal door. Rogan is nu in balbezit. Rogan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tomato 66%, Domžale 34%.
tomato - Domžale 1:3