Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cears Pubeci
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Kumeršek heeft problemen om de bal te vangen. Kumeršek geeft de bal voor. Daar is Lisjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hribar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar schiet op doel. Preradovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ramšak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar onderschept slim de pass. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar onderschept slim de pass. Hribar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cears - Pubeci 1:0

14e minuut.
Ambroz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroz met een sublieme pass. Adam rent richting de bal. Hribar onderschept slim de pass. Hribar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jug kopt de bal weg. Adam probeert de bal met de borst te controleren. Ambroz is nu in balbezit. Hribar is nu in balbezit. Hribar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cears - Pubeci 2:0

22e minuut.
Adam geeft de bal voor. Inworp. Klobucar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kumeršek rent richting de bal. Kumeršek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sega is nu in balbezit. Sega speelt de bal door. Iskra is nu in balbezit. Hribar verovert de bal door een tackle van achteren. Hribar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sraka heeft problemen om de bal te vangen. Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz rent richting de bal. Ambroz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Preradovič met een harde bal richting middenveld. Jug kopt de bal weg. Adam is nu in balbezit. Ambroz verovert de bal door een tackle van achteren. Ambroz draait met de bal, schiet en ... Preradovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klobucar met de inworp. Kumeršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumeršek geeft een hoge lob. Hribar krijgt zijn hoofd ertegen. Preradovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cears - Pubeci 3:0

35e minuut.
Resnik is nu in balbezit. Ambroz onderschept slim de pass. Ambroz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hribar de bal. Hribar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sega heeft problemen om de bal te vangen. Pekuš onderschept slim de pass. Dolenc is nu in balbezit. Harl onderschept slim de pass. Harl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cears 37%, Pubeci 63%.
Fc Cears - Pubeci 3:0

46e minuut.
Harl passt de bal in één keer door. Kumeršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maček krijgt een gele kaart. Kumeršek raakt geblesseerd tijdens het duel. Sega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lisjak de bal. Hribar rent richting de bal. Hribar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Verdenik probeert naar een medespeler te passen. Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekuš. Pekuš krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl schiet op doel. Dolenc kopt de bal weg. Harl rent richting de bal. Harl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sraka met de inworp. Resnik rent richting de bal. Resnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Harl de bal. Harl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Sraka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sraka geeft een hoge lob. Klobucar bereikt de bal nog maar net als eerste. Maček verovert de bal door een tackle van achteren. Maček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Iskra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mrak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ambroz schiet op doel. Lisjak kopt de bal weg. Jug bereikt de bal nog maar net als eerste. Jug schiet op doel. Daar is Adam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preradovič bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cears 48%, Pubeci 52%.
Fc Cears - Pubeci 3:0