Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pubeci NK ZGornja Šiška
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Adam geeft de bal voor. Daar is Ramšak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prestar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Prestar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Prestar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Logar geeft een hoge lob. Inworp. Kos met de inworp. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zidanšek met een sublieme pass. Bezjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak rent richting de bal. Bezjak onderschept slim de pass. Bezjak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Urlep verovert de bal door een tackle van achteren. Urlep speelt de bal door. Sever is nu in balbezit. Sever haalt uit met een fantastische trap. Preradovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zidanšek is nu in balbezit. Met opzet legt Maček zijn tegenspeler op de grond. Zidanšek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Metelko met een snel genomen vrije trap. Sever rent richting de bal. Sever schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sever rent richting de bal. Sraka is nu in balbezit. Sever onderschept slim de pass. Bogataj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Preradovič met een harde bal richting middenveld. Zidanšek kopt de bal weg. Sever bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogataj rent richting de bal. Bogataj haalt uit met een fantastische trap. Preradovič bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 43%, NK ZGornja Šiška 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pubeci - NK ZGornja Šiška 0:0

47e minuut.
Urlep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sraka rent richting de bal. Sraka geeft een hoge lob. Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Logar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pekuš is nu in balbezit. Logar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš begaat een overtreding. Pekuš krijgt een gele kaart. Logar raakt geblesseerd tijdens het duel. Zidanšek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bezjak rent richting de bal. Bezjak geeft een lange en hoge pass. Preradovič bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bezjak neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urlep rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mojster verovert de bal door een tackle van achteren. Mojster geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adam de bal. Sever is nu in balbezit. Sever haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Maček geeft een lange en hoge pass. Ramšak is nu in balbezit. Ramšak probeert naar een medespeler te passen. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - NK ZGornja Šiška 1:0

83e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam geeft een lange en hoge pass. Daar is Harl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zidanšek heeft problemen om de bal te vangen. Harl rent richting de bal. Harl passt de bal zonder na te denken. Pekuš is nu in balbezit. Pekuš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kralj is nu in balbezit. Kralj geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maček zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Logar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - NK ZGornja Šiška 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 50%, NK ZGornja Šiška 50%.
Pubeci - NK ZGornja Šiška 2:0