Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andraz LJOBLJANA
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Koren onderschept slim de pass. Koren passt de bal in één keer door. Lavrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavrih haalt uit met een fantastische trap. Hrovatin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andraz - LJOBLJANA 0:1

21e minuut.
Pavlin geeft de bal voor. Koncar kopt de bal weg. Klungelig pakt Petek de bal. Rudonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andraz - LJOBLJANA 1:1

28e minuut.
Pavlin speelt de bal door. Koncar rent richting de bal. Peterka verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonja verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonja haalt uit met een fantastische trap. Zorko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
andraz - LJOBLJANA 2:1

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Katanec neemt de hoekschop. Pavlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Koncar de bal onder controle te krijgen. Zorko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
andraz - LJOBLJANA 3:1

38e minuut.
Rudonja verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonja passt de bal zonder na te denken. Paver is nu in balbezit. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andraz 36%, LJOBLJANA 64%.
andraz - LJOBLJANA 3:1

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Primožič de bal onder controle te krijgen. Sega bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgrajšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sega verovert de bal door een tackle van achteren. Sega geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
andraz - LJOBLJANA 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andraz 36%, LJOBLJANA 64%.
andraz - LJOBLJANA 4:1