Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tomato FC Slytherin
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Zmagaj rent richting de bal. Zmagaj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - FC Slytherin 1:0

6e minuut.
Korošec met een sublieme pass. Kranjc rent richting de bal. Kranjc probeert naar een medespeler te passen. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat geeft een hoge lob. Knavs rent richting de bal. Knavs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lipuš de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hrast geeft de bal voor. Skrbiš rent richting de bal. Skrbiš met een sublieme pass. Harl is nu in balbezit. Harl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kranjc schiet op doel. Nemec kopt de bal weg. Verdenik heeft problemen om de bal te vangen. Harl rent richting de bal. Harl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zajc speelt de bal door. Daar is Kranjc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosak rent richting de bal. Kranjc verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Vitrih speelt de bal door. Zmagaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenko rent richting de bal. Knavs is nu in balbezit. Knavs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Skrbiš passt de bal met de wreef. Harl heeft problemen om de bal te vangen. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl is nu in balbezit. Harl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vitrih rent richting de bal. Zajc onderschept slim de pass. Zajc geeft een lange en hoge pass. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tomato 66%, FC Slytherin 34%.
tomato - FC Slytherin 1:0

55e minuut.
Vitrih rent richting de bal. Zmagaj onderschept slim de pass. Zmagaj met een sublieme pass. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tomato - FC Slytherin 1:1

58e minuut.
Vitrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc verovert de bal door een tackle van achteren. Zajc passt de bal zonder na te denken. Kranjc rent richting de bal. Kranjc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kocjančič geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korošec met een snelle inworp. Kranjc rent richting de bal. Kranjc geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - FC Slytherin 1:2

78e minuut.
Verdenik rent richting de bal. Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjc rent richting de bal. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Harl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Skrbiš passt de bal zonder na te denken. Zajc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajc passt de bal in één keer door. Harl rent richting de bal. Harl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tomato 68%, FC Slytherin 32%.
tomato - FC Slytherin 1:2