Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pubeci andraz
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Rudonja onderschept slim de pass. Sraka is nu in balbezit. Rudonja verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonja draait met de bal, schiet en ... Preradovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - andraz 0:1

9e minuut.
Iskra onderschept slim de pass. Iskra geeft een hoge lob. Kalin rent richting de bal. Harl verovert de bal door een tackle van achteren. Harl schiet op doel. Mariborec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Inworp. Kotnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Primožič is nu in balbezit. Burja verovert de bal door een tackle van achteren. Burja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ramšak heeft problemen om de bal te vangen. Koncar onderschept slim de pass. Rudonja is nu in balbezit. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar draait met de bal, schiet en ... Preradovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Koncar is nu in balbezit. Rudonja is nu in balbezit. Ramšak verovert de bal door een tackle van achteren. Koncar verovert de bal door een tackle van achteren. Koncar draait met de bal, schiet en ... Preradovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Pavlin geeft een hoge lob. Resnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudonja maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rudonja naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 56%, andraz 44%.
Pubeci - andraz 0:1

69e minuut.
Iskra bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iskra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iskra met een snel genomen vrije trap. Hrovatin is nu in balbezit. Harl onderschept slim de pass. Harl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pubeci - andraz 1:1

87e minuut.
Ramšak kopt de bal weg. Daar is Sega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sega speelt de bal door. Koncar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koncar draait met de bal, schiet en ... Preradovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 59%, andraz 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pubeci - andraz 1:1