Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cears fc mitja
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Apnar passt de bal zonder na te denken. Pekuš rent richting de bal. Pekuš passt de bal zonder na te denken. Kranjc is nu in balbezit. Kranjc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Apnar kopt de bal weg. Daar is Jug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranjc met een sublieme pass. Adler rent richting de bal. Adler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kamnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kranjc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jug legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kranjc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kranjc legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cears - fc mitja 0:1

41e minuut.
Jug is nu in balbezit. Jug passt de bal met de wreef. Lešnik speelt de bal door. Hribar is nu in balbezit. Hribar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Cears - fc mitja 1:1

43e minuut.
Jug probeert naar een medespeler te passen. Verdenik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Strel de bal. Hribar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cears 61%, fc mitja 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Cears - fc mitja 1:1

65e minuut.
Kranjc met een sublieme pass. Dolenc is nu in balbezit. Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Adler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jug rent richting de bal. Jug met een sublieme pass. Hribar rent richting de bal. Hribar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cears - fc mitja 2:1

88e minuut.
Gorenc met een sublieme pass. Jug rent richting de bal. Jug passt de bal zonder na te denken. Hribar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar schiet op doel. Kolar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cears - fc mitja 3:1

90e minuut.
Gorenc passt de bal in één keer door. Apnar rent richting de bal. Apnar passt de bal met de wreef. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cears 39%, fc mitja 61%.
Fc Cears - fc mitja 3:1