Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pubeci Domžale
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Triglav probeert naar een medespeler te passen. Zorko rent richting de bal. Zorko passt de bal met de wreef. Gregorčič is nu in balbezit. Gregorčič haalt uit met een fantastische trap. Preradovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - Domžale 0:1

5e minuut.
Katanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramšak verovert de bal door een tackle van achteren. Ramšak met een sublieme pass. Pekuš heeft problemen om de bal te vangen. Pekuš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kranjec rent richting de bal. Kranjec geeft de bal voor. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš schiet op doel. Boček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pubeci - Domžale 1:1

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Resnik de bal onder controle te krijgen. Zorko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sraka. Sraka krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Adam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adam passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Triglav de bal. Gregorčič rent richting de bal. Gregorčič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 40%, Domžale 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pubeci - Domžale 1:1

48e minuut.
Inworp. Lahovnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorko geeft de bal voor. Triglav maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ramšak met een sublieme pass. Zorko rent richting de bal. Zorko probeert naar een medespeler te passen. Gregorčič rent richting de bal. Gregorčič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kvas passt de bal met de wreef. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Gregorčič is nu in balbezit. Zorko is nu in balbezit. Zorko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Pekuš rent richting de bal. Pekuš probeert naar een medespeler te passen. Pintar geeft een hoge lob. Gregorčič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregorčič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pubeci - Domžale 1:2

87e minuut.
Absec verovert de bal door een tackle van achteren. Pekuš onderschept slim de pass. Harl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekuš schiet op doel. Boček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pubeci 59%, Domžale 41%.
Pubeci - Domžale 1:2