Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tomato Fc Cears
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Blatnik met de inworp. Jug met een sublieme pass. Hribar is nu in balbezit. Hribar haalt uit met een fantastische trap. Klančnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - Fc Cears 0:1

5e minuut.
Kocjančič geeft de bal voor. Inworp. Kumeršek met de inworp. Ambroz is nu in balbezit. Ambroz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Verdenik onderschept slim de pass. Verdenik met een sublieme pass. Knavs is nu in balbezit. Knavs draait met de bal, schiet en ... Krajnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koncar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ambroz passt de bal in één keer door. Hribar rent richting de bal. Met opzet legt Verdenik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Verdenik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Vitrih heeft problemen om de bal te vangen. Vitrih geeft de bal voor. Klobucar kan de bal niet met de borst controleren. Knavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Knavs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vitrih rent richting de bal. Vitrih probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kosak de bal. Hribar rent richting de bal. Hribar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jug heeft problemen om de bal te vangen. Jug passt de bal met de wreef. Ambroz probeert naar een medespeler te passen. Hribar rent richting de bal. Hribar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hrast geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blatnik met een snelle inworp. Ambroz geeft een lange en hoge pass. Kumeršek kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kumeršek passt de bal met de wreef. Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz speelt de bal door. Hribar is nu in balbezit. Hribar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - Fc Cears 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tomato 62%, Fc Cears 38%.
tomato - Fc Cears 0:2

49e minuut.
Blatnik rent richting de bal. Blatnik speelt de bal door. Hribar rent richting de bal. Hribar haalt uit met een fantastische trap. Klančnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tomato - Fc Cears 0:3

60e minuut.
Vitrih is nu in balbezit. Vitrih passt de bal met de wreef. Jug speelt de bal door. Hribar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Hrast geeft een hoge lob. Inworp. Blatnik met een snelle inworp. Ambroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambroz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Kosak de bal. Sega rent richting de bal. Sega passt de bal in één keer door. Hribar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hribar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kumeršek rent richting de bal. Kumeršek geeft een lange en hoge pass. Jug probeert naar een medespeler te passen. Hribar heeft problemen om de bal te vangen. Hribar schiet op doel. Klančnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tomato 58%, Fc Cears 42%.
tomato - Fc Cears 0:3